Gazete Vatan Logo

Survivor 2016'da bu hafta yarışmaya kim veda edecek?

Survivor 2016 için nefesler tutuldu! Tv8 ekranında yayınlanan reyting rekorları kıran Survivor'da bu akşam eleme heyecanı yaşanacak. Atakan, Ezgi ve Yunus'un elemeye kaldığı ünlüler takımında yarışmaya kim veda edecek. Survivor 2016 hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde...

Survivor 2016'da bu hafta yarışmaya kim veda edecek?

Survivor 2016 nefes kesen yarışmaları heyecan dozu yüksek anları ile ekrana gelmeye devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın sunumu ile TV8 ekranında izleyici ile buluşan reytin rekorları kıran yarışmada bu akşam eleme heyecanı yaaşanacak. Atakan, Ezgi ve Yunus'un elemeye kaldığı Survivor 2016'da nefes kesen eleme heyecanından kim galip çıkacak.

Acun Ilıcalı Ünlüler takımında yaşanan olaylara ilişkin yaptığı açıklamada sert açıklamalar yaptı. Bu zamana kadar yaptığı Survivor yarışmalarında birbirlerini bu kadar yanlış anlayan bir takım görmediğini dile getiren Acun Ilıcalı yaşanan olaylara anlam vermekte zorlandı.

ELEME ADAYLARI KONUŞTU!

Survivor 9 Mayıs 2016 ada konseyinde Acun Ilıcalı halk SMS oylamasını başlattı ve eleme adayları olan Atakan, Yunus Günçe ve Ezgi Avcı’ya söz verdi. Yarışmacılar elenmemek için şu mesajları verdi.

ATAKAN: CEVABI HALK VERECEK

Atakan; “Benim için tabii ki zor bir konsey çünkü potadayım. Dokunulmazlık oyunlarında bir şey yapıp asılmamız lazım ve kazanmamız lazım. Artık son düzlüğe girdik, girdiğimiz düzlükte iyi yarışmacıların da elenecek olması bizim için dezavantaj. Burada adayım, tabii ki kimse gitmek istemeyecektir ve ben de burada kalmak istiyorum. Survivor’ı çok seviyorum, elimden geleni yapıyorum, güçlü olduğumu düşünüyorum, buraya kadar biz elimizden geleni yaptık, artık geri kalanın cevabını halk verecek” diye konuştu.

Haberin Devamı

YUNUS GÜNÇE: FANİ OLDUĞUNU HATIRLA

Yunus Günçe; “Eleme için şunları söyleyeceğim. Bir omzumdan öbür omzuma ‘Fani olduğunu hatırla’ yazıyor dövmeyle. Bu benim hayat felsefem, bunu idrak ettikten sonra insan her şeye başka bakıyor. Survivor’da da faniyim, şampiyon da olsam bir gün Survivor bitecek. Bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Dünyaya baktığım yerden yaşadıklarıma bakıyorum Survivor’da. Herkesin güvendiği bir şey var hayatımda, annemin evindeki oda. Bu konseyden benim adım çıkarsa tekrar o odaya döneceğim. Burda olmayı hiç istemediğim kadar çok istiyorum, gitmeyi kimse istemez. Burda olmamı isteyen insanlar varsa, bu da açık bir davettir belki, harekete geçmelerinde bir sakınca yok” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

EZGİ: KENDİMİ İYİ İFADE ETTİM

Ezgi; “Üçümüz de potadayız, benim ilk SMS’e, oylamaya çıktığımız bir oylama. Gerçekten içim, gönlüm çok rahat. Kendimi iyi ifade ettiğimi düşünüyorum. Burda olduğum süreçte gerçekten çok güzel zamanlar yaşadım, burada kalmaya devam etmek istiyorum. O yüzden bundan sonraki halkımıza bağlı” diye konuştu ve daha sonra Acun Ilıcalı Survivor seyircilerine “Kimin gideceğine kimin kalacağına siz vereceksiniz” diyerek Atakan, Ezgi ve Yunus Günçe’nin SMS oylamalarını bir kez daha hatırlattı. Survivor kim elendi, survivor ünlülerde adaya veda eden isim kim gibi sorular 10 Mayıs Salı (bu gece) yanıtını bulacak.

Geçen haftaki dokunulmazlık oyununu da kaybeden ünlüler takımından elemeye kalan iki yarışmacı Atakan ve Yunus Günçe olmuştu. Bu Pazar yayınlanan dokunulmazlık oyununu yine gönüllüler takımı kazandı ve bu hafta ünlüler takımından bir kişinin gideceği kesinleşti.

Ünlüler takımının ada konseyinde 3. eleme adayı olarak Ezgi’nin adı çıktı. Yunus, Nagihan, Semih ve Yattara Ezgi’nin adını yazarken, Atakan ve Ezgi ise Nagihan’ın ismini yazdı. Pazartesi akşamı yayınlanacak bölümde konsey sırasında bu üç isim arasında sms oylaması yapılacak. Salı akşamı ise Yunus, Ezgi ve Atakan arasındaki sms sonuçları açıklanacak ve en az oyu alan isim adaya veda edecek.

Haberin Devamı

Survivor son bölümünde nefes kesen bir dokunulmazlık oyunu vardı. Ünlüler takımı 3-0 gibi başlangıçta fark attıkları dokunulmazlığı gönüllüler takımına kaptırdılar. İkinci kez dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımı için ada konseyi bir kez daha toplandı.

ATAKAN, YATTARA'YI İKNA EDEMEDİ

Survivor ünlüler takımı dokunulmazlığı kaybedince birbirlerine girdiler. Adada Atakan, Nagihan Karadere adının yazılması için Yattara ile pazarlık yapmak istedi. Ancak Yattara bireysel hareket edeceğini belirterek bu kapıyı kapattı.

ATAKAN'IN KORKTUĞU BAŞINA GELDİ

Survivor ada konseyinde Avatar Atakan'ın korktuğu oldu. Haftalardır Ezgi elenir kabusu yaşayan Atakan ada konseyinde kaçınılmaz sonla yüzleşti. Semih Öztürk, Nagihan Karadere ve Yunus Günçe beklendiği gibi Ezgi Avcı adını yazarak onu eleme potasına soktular. En çok merak edilen Yattara'nın kime oy vereceğiydi. Yattara Ezgi Avcı adını vererek 4 oyla onu potaya itenlerden oldu. Yattara bugüne kadar hep 'zayıf' gördüğü isimleri eleme adayı yaptı. Atakan'ın propagandasına rağmen bu kez de kuralını bozmadı.

Haberin Devamı

Survivor adasında Atakan ile Ezgi arasında sevgili oldukları söylentisi çıktı. Atakan'ın takıntı halinde Ezgi'nin elenmemesi için verdiği çaba da bu dedikoduyu doğrular nitelikte oldu.

YATTARA ÖDÜN VERMEDİ

Geçen hafta da dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kaybetmiş ve Avatar Atakan'ın adı ada konseyinde yazılmıştı. Yatara da bireysel dokunulmazlığı kazanıp Yunus Günçe adını vermişti. Bu hafta belirlenen yeni isimle birlikte salı günü kim elendi sorusunun yanıtı için Survivor ünlüler SMS oylamasının sonuçlarına bakılacak. Survivor ünlüler SMS oy sıralamasında sonda olan isim elenecek.

Atakan’la Nagihan arasında oyun sırasında da büyük gerginlik yaşandı. Nagihan, Yunus ve Semih ünlüler takımında Atakan ve Ezgi’ye karşı artık ayrı bir grup oldu. Bu durum ada konseyindeki elemeye de yansıdı. Semih, Nagihan ve Yunus eleme adayı olarak Atakan’ın ismini yazarken, Atakan ve Ezgi ise Nagihan’ı yazdı. Böylece ilk eleme adayı Atakan oldu. Survivor'ın dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler, bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Yattara'nın kararıyla ikinci eleme adayı Yunus oldu.

Survivor 6 Mayıs 2016 ödül oyununu kim kazandı sorusu yanıt buldu. Son etapta Ünlülerden Atakan, Gönüllülerden Serkay ile karşı karşıya geldi. Serkay bu oyundaki başarısını son etapta da konuşturdu ve Atakan’ı mağlup etmeyi başardı. Gönüllüler 6 Mayıs ödül oyununu 10-7 kazanmayı başardı.