Gazete Vatan Logo

Sürücü uyuyunca TIR kırmızı ışıkta 4 araca çarptı: 2 yaralı

Sürücü uyuyunca TIR kırmızı ışıkta 4 araca çarptı: 2 yaralı

KONYA’da direksiyon başında uyuduğu öne sürülen Salih Tabak yönetimindeki TIR, kırmızı ışıkta bekleyen kamyon, minibüs, hafif ticari araç ve bir otomobile çarptı. Kazada, 2 kişi yaralandı.

Kaza, saat 03.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Yeni İstanbul Yolu Fırat Caddesi Kavşağı’nda meydana geldi. Salih Tabak, yönetimindeki 42 CEB 32 plakalı lastik yüklü TIR ile İstanbul yolundan kent merkezi yönüne giderken iddiaya göre direksiyon başında uyudu. Tabak’ın yönetimindeki TIR, kırmızı ışıkta bekleyen kamyon, minibüs, hafif ticari araç ve bir otomobile çarptı. Kazada, Tabak ile TIR’ın altına giren 42 TT 3787 plakalı otomobilin sürücüsü İsmail Doğru yaralandı. İhbar üzerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İki yaralı ambulanslarla Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

"BOMBA PATLADI ZANNETTİM"

Kazadan yara almadan kurtulan, 46 NF 981 plakalı kamyonu hasar gören şoför Yaşar Yılmaz, "Kırmızı ışıkta bekliyorduk. Arkadan gelip bize vurdu. Uyuduğunu zannediyorum. Dinamit, bomba patladı zannettik. 4 araca vurdu. 2 kişi de yaralandı" dedi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Haberin Devamı