Gazete Vatan Logo
Magazin Sürpriz nişan!

Sürpriz nişan!

Bir dönem epey popüler olan güzel şarkıcının ünlü işadamıyla nişanı konuşuluyor

2010'un ilk sürpriz aşkı, işadamı Ahmet Hamoğlu ve şarkıcı Pınar Dilşeker'den geldi.

Sabah'ın haberine göre çift, aile üyeleri ve yakın dostlarının katıldığı törenle nişanlandı Her şey şarkıcı Pınar Dilşeker'in önümüzdeki günlerde piyasaya çıkaracağı yeni single albümünün klip çekimiyle başladı. 37 yaşındaki Dilşeker, mayıs ayında çıkarmayı planladığı albümün hazırlıklarını tamamladıktan sonra çekeceği klip için yer arayışlarına girdi. Alternatiflerden biri de Silivri'deki Klasis Otel oldu. Bu çekim için Hamoğlu Holding'den izin alındı. Ahmet Hamoğlu, klip çekimleri öncesi, hayranı olduğu Pınar Dilşeker ile tanışmak istedi. Yaklaşık iki ay önce gerçekleşen tanışma sonrası ikili arasında bir elektriklenme oluştu.

Çift , Hamoğlu'nun işletmesindeki Kız Kulesi'nde yemek yedi. Ardından ikinci bir buluşma için sözleşti. Ve bu arkadaşlık sürpriz bir şekilde aşka dönüştü... Ama aşkın her geçen gün daha da büyümesi ile Hamoğlu fazla beklemek istemedi ve Dilşeker'e evlilik teklifinde bulundu. Teklifine "evet" yanıtını alan Hamoğlu hemen harekete geçti. İkili, pazartesi gecesi nişanlandı. Ahmet Hamoğlu'nun, sahibi olduğu Silivri Klasis Golf & Resort içinde yer alan villasında gerçekleşen nişana aile üyeleri ve iki tarafın çok yakın dostları katıldı. Son albüm çalışmasına başlamadan önce "Bu albüm benim hayatımın dönüm noktası olacak" yorumunu yapan Dilşeker'in dileği de gerçek oldu ve albüm ona yeni bir aşk getirdi. Hamoğlu ile Dilşeker'in nişan yüzüklerini Ahmet Bey bizzat taktı ve yaptığı kısa konuşmada "Hayatımda, kendimden en emin olarak verdiğim karar bu.

Bir ömür boyu sürmesini istiyorum" dedi. Nişan yüzükleri takıldıktan sonra Dilşeker'e bir demet çiçek veren Hamoğlu, "Esas sevgimin ifadesi bu çiçekler... Bu çiçekler kadar güzel bir ilişkimiz olmasını diliyorum" dedi. Nişanda Ahmet Hamoğlu'nun ilk eşinden olan kızı Dilek Hamoğlu, Pınar Dilşeker'in annesi ve abisi Ayşe, Taner Dilşeker ile geceye ev sahipliği yaptı. Ardından tüm davetliler akşam yemeğine oturdu.

Haberin Devamı