Gazete Vatan Logo
Magazin Süreyya Yalçın'dan "97 milyon dolarlık miras" açıklaması!

Süreyya Yalçın'dan "97 milyon dolarlık miras" açıklaması!

2016’dan bu yana Amerika-Miami’de yaşayan Süreyya Yalçın'ın babasından kalan mirası almak için Türkiye'ye geldiği iddia edilmişti.

Süreyya Yalçın'dan "97 milyon dolarlık miras" açıklaması!

2016’dan bu yana Amerika-Miami’de yaşayan Süreyya Yalçın'ın babasından kalan mirası almak için Türkiye'ye geldiği iddia edilmişti. Yalçın, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı...

İŞTE SÜREYYA YALÇIN'IN AÇIKLAMASI:

Bugün bir kısım basın yayın organlarında 97.000.000 dolar miras almak üzere imza işleri için İstanbul'a geldiğim, imza işleri bittikten sonra da Bodrum'a geçtiğim haberleri yer almıştır.

İmza işleri için İstanbul'a geldiğim ve 97.000.000 dolar para aldığım haberi tümüyle gerçek dışıdır. Henüz sonuçlanmış bir miras davam da olmayıp halen yargılaması devam etmektedir.

Kamuoyunun da bildiği üzere evlendiğimden beri eşim Ozan Baran ile Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşamaktayım. 28 Haziran'da ülkeme giriş yaparak tatil için Bodrum'a geçtim. Hakkımda asılsız ve gerçekdışı sansasyonel haber yapma hevesinde olan kişileri kınadığımı ve bu haberleri tümüyle yalanladığımı Sayın Kamuoyunun bilgisine sunarım.