Gazete Vatan Logo

Sur Yapı Perakende Günleri'nde

Sur Yapı, Perakende Günleri’nde AVM ve Alışveriş Caddeleri projeleriyle yer aldı.

Axis ve Metrogarden ile alışveriş merkezlerinin inşa edilmesinde ve yönetimindeki başarısını ortaya koyan Sur Yapı, önümüzdeki yıl Eyüp’te yer alan Axis İstanbul ve Bursa’da bulunan MARKA AVM’yi hizmete açmayı, İzmir’de Marina Park karma projesinin inşasına başlamayı hedefliyor.

Sur Yapı, alışveriş merkezlerinin yanı sıra oluşturduğu yaşam alanları içerisinde proje yapısına uygun alışveriş caddeleri geliştiriyor. Proje sakinlerinin ve bölge halkının tüm ihtiyaçlarını göz önünde bulunduran Sur Yapı, farklı konsepttekionlarca mağaza, restoran, sinema ve spor salonugibi olanakları birarada sunuyor.

Sur Yapı’nın Corridor, Exen İstanbul ve Mirage projelerinde bulunan alışveriş caddelerinin hem site sakinlerinin hem de bölge halkının faydalanabileceği bir buluşma noktası olması hedefleniyor. Spor salonu, sinema, yeme-içme alanları, hizmet noktaları ve sevilen markaları ile bu alışveriş caddelerindegeçmişin özlem duyulan sokak çarşısında alışveriş yapma duygusunu yaşatma amaçlanıyor. Corridor, Exenİstanbul ve Mirage projelerinin alışveriş caddeleri tam anlamıyla site sakinleri ve bölge halkının ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak planlanıyor. 3 projenin alışveriş caddelerinde toplam 120’ye yakın mağaza bulunuyor.

Haberin Devamı

400'ü aşkın mağazanın ev sahibi olacak

Önümüzdeki dönemde hayata geçireceği Sancaktepe, Koşuyolu, Topkapı ve Ümraniye projelerinin alışveriş caddeleri ile Sur Yapı, 400’ü aşkın mağazaya ev sahipliği yapacak.Sur Yapı, eski cadde kültürünü modern mimari ile buluşturduğu toplam 7 Alışveriş Caddesi ile cadde alışverişine yeni bir soluk getirecek.

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas,gayrimenkul sektörünün beraberinde alışveriş ve perakende sektöründe büyümeyi de getirdiğini söyleyerek;“Sur Yapı olarakalışveriş ve perakende sektöründe de büyüyoruz. AVM’lerin yanı sıra yine ihtiyaca yönelik bölgelerde alışveriş caddelerini hizmete açıyoruz. Dolayısıyla insanların yaşadıkları ve çalıştıkları yerlerde varız. Yaşamın tüm hızıyla aktığı ve insanların anlık ihtiyaçlarında kolaylıkla ulaşabilecekleri noktalarda onların hayatlarını kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Bunu yaparken de sevilen markalara yer vermeye özen gösteriyoruz. Alışveriş merkezlerimiz kadar geleneksel alışveriş biçimi olan sokak çarşısında alışverişi, cadde konseptiyle ve çok daha modern mimarilerle hayata geçiriyoruz. Büyük şehirlerde koşuşturmaca içerisinde geçen hayatlara alışveriş caddelerimizle bir farklılık sunuyoruz, açık havada gezme ve ihtiyaçlarını karşılayabilme olanağı tanıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

3 bin kişiye istihdam

Sur Yapı, 2013’ün Haziran ayında Kağıthane’de Axis AVM’yi ve 2014’ün Eylül ayında ise Ümraniye,Sancaktepe ve Çekmeköy’ün kesişme noktasındaki Metrogarden AVM’yi hizmete açtı. Axis ve Metrogarden, içerisinde bulundurduğu sevilen markalarla büyük ilgi görüyor ve bölge halkının tüm ihtiyacına yanıt veriyor. Hizmet vermeye başladıkları günden bu yana; yerli, yabancı markaları, sinemaları, çocuk oyun alanları, bowlingiile bölge halkının alışveriş ve eğlence ihtiyaçlarını karşılayan Axis ve Metrogarden, yıl boyunca düzenlediği etkinliklerle bulundukları bölgelerin sosyo-kültürel yapısına da büyük katkı sağlıyor.

Haberin Devamı

Axis Kağıthaneve Metrogarden’ın ardından Sur Yapı, dinamik iş hayatının kalbinde yer alacak olan Axis İstanbul projesine başladı.Hayat Holding ile birlikte hayata geçireceği Axis İstanbul, ulusal ve uluslararası markaların yer alacağı 170 mağaza ile hizmet verecek. Alışveriş merkezi ve A Plus ofisleri birarada bulunduranAxis İstanbul projesi, hem alışverişin hem de iş hayatının çekim merkezi olacak.

Bursa’nın en büyük rezidans ve alışveriş merkezi projesini hayata geçirecek Sur Yapı, dünyaca ünlü ulusal ve uluslararası mağazaları Sur Yapı MARKA Rezidans ve AVM’de buluşturacak. Bursa için birçok ilk ve yenilik Sur Yapı MARKA Rezidans ve AVM’de olacak.Bursa’da lüksün simgesi olacak projenin alışveriş merkezinde ise yaklaşık 220 mağazada 3.000 kişiye de istihdam sağlanacak.