Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

Sur Yapı’nın Yeni Projesi İdilia’da 1.536 TL’den Başlayan Taksitlerle!

Sur Yapı’nın yeni projesi İdilia’dan %10 indirimli 170.000 TL’den başlayan fiyatlar ve 1.536 TL’den başlayan taksitlerle evinizi hemen alın!

Sur Yapı’nın Yeni Projesi İdilia’da 1.536 TL’den Başlayan Taksitlerle!

170.000 TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLAR!

Sur Yapı’nın yeni projesi İdilia’da lansman dönemine özel 170.000 TL’den başlayan fiyatlarla ev sahibi olabileceksiniz. İdilia’dan 1+1 48 m² bir daireye 8.505 TL peşinat ve 120 ay 1.536 TLsabit taksitle sahip olabilirsiniz.Haziran 2016 tarihinde 17.010 TL ara ödeme ile evinize hemen taşınabilir, Haziran 2017 ve Haziran 2018 tarihlerinde gerçekleştireceğiniz 21.263 TL taksitlerle ara ödemelerinizi tamamlayabilirsiniz.



22 YILDIR GÜVENLE...

1992 yılında kurulan Sur Yapı, kurulduğu günden beri 3 milyon m2’den fazla inşaat gerçekleştirerek binlerce konut ve ofis, ticari iş merkezi ve alışveriş merkezi projelerine imza attı. Kuruluşumuzun 22. yılında, İstanbul Sultanbeyli’de 7 blok konut, 1 blok ticaret, toplam 8 blok ve toplam 442 konut ve ticari dükkânlardan oluşan, doğanın tüm renklerini bir araya getiren muhteşem peyzaj düzenlemesine sahip bir konut ve yaşam merkezi projesini hayata geçirmenin heyecanını yaşıyoruz. Siz değerli müşterilerimiz için tam 22 yıldır yeni hayatlar inşa etmenin, güvenilir ve prestijli işlere imza atmanın onuruyla Sur Yapı’nın yeni projesi İdilia’yı sizlere sunuyoruz. Bugünlere gelmemizdeki katkınız için siz müşterilerimize teşekkür ederiz.

İSTANBUL’DA TÜM YOLLAR İDİLİA’YA, İDİLİA’DA TÜM YOLLAR MUTLULUĞA…

Tarih boyunca Anadolu ve Avrupa arasındaki ana ulaşım yolu üzerinde bulunan Sultanbeyli, yeri ve merkezi konumundan dolayı yıllar boyu İstanbul uygarlıkları için anahtar konumunda oldu. Tarihte farklı kültürlere ve yaşayışlara ev sahipliği yapmış olan Sultanbeyli, etrafındaki Aydos Ormanı ve temiz su kaynaklarıyla da kendine has özelliklerini günümüzde de devam ettiriyor.Ataşehir’e yaklaşık 10 dakika, TEM Çamlıca Gişelerine ise yaklaşık 5 dakika mesafede konumlanan İdilia, başta TEM Otoyolu olmak üzere, İstanbul Anadolu Yakası’nın en önemli ulaşım kanallarına yakınlığı ile size hayatınızı kolaylaştıracak düzenli bir şehir yaşantısı sunuyor.

İDDİALI LOKASYON, İDDİALI YATIRIM...

İnşaatı devam eden Üsküdar-Çekmeköy metro hattının Sultanbeyli üzerinden Sabiha Gökçen Havalimanı’na uzatılma kararı ile birlikte İdilia’dan Üsküdar başta olmak üzere Anadolu Yakası’nın önemli ilçelerine ve Sabiha Gökçen Havaliman’ına ulaşım kolaylaşacak. 3. Köprü Paşaköy gişelerine yaklaşık 6 km, planlanan metro durağına ise yaklaşık 1 km mesafede olan İdilia, ulaşım kolaylığı ile kaçırılmayacak bir yatırım fırsatı sunuyor.Doğanın, tarihin ve şehrin kesiştiği, İstanbul’un en gözde semtlerinden Sultanbeyli’de bulunan İdilia; yapılması planlanan ve Avrupa’nın en büyük şehir hastanesi olması öngörülen, yaklaşık 4.100 yatak kapasiteli hastaneye komşu bir konumda yer alıyor. Projenin Aydos Ormanları’na yakın olması peyzaj düzenlemesi ile birleşince doğanın tüm renkleri İdilia’da buluşuyor.

İDİLİA: DOĞANIN ORTASINDA MASALLAR GİBİ BİR YAŞAM...

Hem şehrin merkezinden, hem de doğanın sunduğu güzelliklerden kopmadan yaşadığınız bir hayat düşleyin... İdilia, Sultanbeyli’ye özgü “İstanbul Çiğdemi” (Crocus olivieri subsp. istanbulensis) bahçeleriyle süslenmiş muhteşem peyzaj düzenlemesi ile size dört mevsim baharı tattıran bir yaşam merkezi. Genel konsepti göz alıcı bir peyzaj düzenlemesi üzerine kurulan İdilia’da; az katlı yatay blokları kesiştiren sokak yapısı, süreklilik gösteren yeşil doku ve su öğeleri modern mimari ile birleşiyor. İdilia’da sizi, su ve yeşil alanlarla tasarlanmış geniş yaşam alanlarıyla eşsiz bir yaşam deneyimi bekliyor

Ayrıntılı bilgi için: 444 5 787 www.idilia.com.tr

DOĞANIN BÜTÜN RENKLERİ MUTLULUĞUNUZ İÇİN BİRLEŞTİ.

İdilia’da doğanın misafirisiniz... Yemyeşil bir örtüyle çevrelenen İdilia, sizin için sadece bir konut değil, doğayla birlikte nefes alabileceğiniz bir yaşam alanı.
Sizi İstanbul çiğdemleriyle dolu bir bahçe ile karşılayan İdilia’da, binaların ortasında kalan doğal zemin üzerindeki yeşil alan, içerisindeki yürüyüş ve bisiklet yolları ile size eşlik edecek. Doğanın birbirinden asla ayırmadığı yeşil alanlar ve su, İdilia’da da muhteşem dekoratif havuzlarla ruhunuzu serinletecek. Siz doğanın tadını çıkarırken, çocuklarınız da her dem yeşil ağaçların arasındaki oyun alanlarının keyfini doyasıya yaşayacak.Spor alanları ve sosyal tesisler, açılır-kapanır ve tamamen kapalı yüzme havuzları, bölgenin sizden önceki sakinleri olan bitkilerle ve yeşil alanla kusursuz bir uyum içerisinde sizlere hizmet verecek. İdilia’nın neresinde olursanız olun, doğa sizi asla yalnız bırakmayıp kendi evinizde masallardaki gibi ağırlayacak.

HERKESE YETECEK KADAR HER EVDE MUTLULUK VAR

7 blok konut+1 blok ticaret, toplam 442 konut ve 80 farklı daire tipi, 61 farklı m2 seçeneğinden oluşan İdilia projesinde 1+1’den 4+1’e kadar daire seçenekleri bulunuyor. Ayrıca 2+1, 3+1, 4+1 ve 7+1’den oluşan dubleks daire seçenekleri de var. Bloklara paralel devam eden su öğeleri ile bahçede oynayan çocukları izleyip, çaylarını yudumlayan komşularınız ile selamlaşırken, özlem duyduğunuz mahalle yaşantısını anımsayacaksınız.

İSTER SOSYAL, İSTER KÜLTÜREL… İDİLİA HER ÖZELLİĞİYLE GÜZEL.

İdilia’nın site girişinde sizi, üzerindeki geçiş köprüleriyle bir süs havuzu ve “İstanbul Çiğdemi” bahçelerinden oluşan bir meydan karşılıyor. İdilia’da sadece siz değil, çocuklarınız da mutlu oluyor. Çocuklarınız tüm peyzaj ve dinlenme alanlarına yayılan oyun alanlarında eğlenirken, dairenizden onları izleyebilirsiniz. Ayrıca gençler ve açık spor keyfi isteyenler de unutulmadı… Evinizin her köşesi, mutluluğun yeni adresi

DOĞANIN İÇİNDE YENİLİKÇİ MİMARİ

Doğanın armağanı olan huzur, İdilia’da evinizin de bir parçası... Hareketli şehir hayatını sizin için doğanın ortasında bir yaşam alanına çeviren İdilia’da, evinizdeki mutluluğun kısıtlanmaması için her şey düşünüldü doğanın ortasında eşsiz bir yaşam sizi bekliyor. İdilia’nın her ayrıntısında mutluluğunuzun izi var. Aileniz genişse, eviniz de geniş olsun.

Ayrıntılı bilgi için: 444 5 787 www.idilia.com.tr

İDİLİA projesinin satışları Ümraniye (Metrogarden) ve Sultanbeyli satış ofislerinden yapılmaktadır.

Ümraniye (Metrogarden) Satış Ofisi

Şile otobanı üzerinde, BJK tesislerinden sonra 3.5 km devam edin. Esenşehir tabelasından sağa girin, yapımı devam eden metro istasyonu yanında Metrogarden Satış Ofisimizi göreceksiniz.
444 5 787

Sultanbeyli Satış Ofisi

TEM otobanı üzerinde Sultanbeyli gişelerinden sağa girin. 1.2 km sonra Ekol Caddesi üzerinde devam edin. Anafen Koleji’nin karşısında İdilia Satış Ofisimizi göreceksiniz.
444 5 787

Haberin Devamı