Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

Sur Yapı Konut Bayramı İlan Etti!

Gayrimenkul sektörünün öncü kuruluşu Sur Yapı 19 Kasım – 19 Aralık 2011 tarihleri arasında tam 30 gün sürecek ve sadece 172 ev için geçerli olacak Sur Yapı Konut Bayramı’nı başlatıyor.

19 yıldır kaliteden ödün vermeden, müşterilerinin güvenini hak etmek için çalışan Sur Yapı’nın Konut Bayramı kampanyası Prestijin Adresi Exen İstanbul ve elmanın dalından yendiği Adapark projelerinde geçerli olacak. Kampanya ‘’insanımızın yalnızca konut sahibi olması için değil, nitelikli ve sağlam konutlarda yaşamalarının sağlanması’’ düşüncesiyle oluşturuldu.

Türkiye’nin İlk Konut Bayramı!
Hayata geçirdiği Mahalle İstanbul, Greenium, Dora Park, Villa Serra ve Selvice Evler gibi ayrıcalıklı konut projelerinin yanı sıra çok sayıda iş merkezi ve endüstriyel tesisin ardından Exen İstanbul, Adapark ve Metrogarden yatırımlarıyla yaşama değer katmaya devam ediyor.

Yenilikçi ve modern projeleriyle kentsel dönüşümün en güzel örneklerini sunan Sur Yapı, yalnızca konut sahibi yapmak değil, insanımızın kaliteli ve sağlam konutlarda yaşamasını sağlamak felsefesiyle Konut Bayramı başlatıyor. Sur Yapı Türkiye’nin ilk konut bayramıyla tüketiciye gönlündeki yeni eve kolayca sahip olsun diye benzersiz fırsatlar sunuyor. Yalnızca 172 ev için geçerli olacak bu kampanya, 19 Kasım- 19 Aralık tarihleri arasında tam 30 gün sürecek.

Haberin Devamı

Peşinatı olanlar, olmayanlar, evini satıp yeni bir eve geçmek isteyenler, kiradayken taksit ödemek istemeyenler, ‘’Evim eskidi, yeni ve sağlam bir eve geçmek istiyorum’’ diyenler için benzersiz fırsatlar…
Sur Yapı Konut Bayramı süresince sunacağı birbirinden avantajlı ödeme seçenekleri ile nitelikli konut sahibi olmasını sağlayacak. İşte Sur Yapı Konut

Bayramı fırsatları:
• %40 peşinata 60 ay 0 faiz!
• %50 peşinata 72 ay 0 faiz !
• %5 peşinat, %30'una Sur Yapı bünyesinde 0 faiz, kalan banka kredisi tutarına %12 indirim fırsatı !
• Dileyenin ilk 12 Ay kredi taksidini Sur Yapı’dan!
• Tamamını peşin ödemelerde %12 indirim fırsatı!
Herkesin kolaylıkla nitelikli ev sahibi olabilme şansını yakalayabileceği Sur Yapı

Konut Bayramı’nda siz de yerinizi alın bu benzersiz fırsatları kaçırmayın.

İster Prestijin adresi Exen İstanbul…

Haberin Devamı

Bulunduğu Çamlıca bölgesi ve arsa alanının büyüklüğü nedeniyle Anadolu Yakası’nın en gözde projelerinden biri olan Exen İstanbul, anayolların merkezinde, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprülerinin hemen yanı başında bulunuyor. Altunizade-Çekmeköy aksı üzerinde oluşan üst düzey iş, yaşam, alışveriş ve finans merkezlerinin tam ortasında yer alan Exen İstanbul, şehir hayatından vazgeçemeyen yeni sakinlerini bekliyor.

Göleti, havuzları, meyve bahçeleriyle Exen İstanbul doğal büyük bir park…
Exen İstanbul’da yaşayanların rahatı ve mutluluğu için en ince ayrıntıların dahi düşünüldüğü proje sosyal imkânları ile de dikkat çekiyor. Yüzde 75’i yeşil alan ve rekreasyon alanından oluşan proje, göleti, havuzları, fıskiyeleri, çocuk parkları, 1 kilometrelik bisiklet parkuru, mini futbol sahaları, fun golf sahası, açık fitness alanları, meyve bahçeleri gibi birçok sosyal alanıyla da ev sahiplerine ayrıcalıklı ve konforlu bir yaşam sunuyor. Yeraltında çözümlenmiş otoparklar ve sosyal tesis dışında kalan açık otoparklar sayesinde yaşam alanlarında tek bir araca bile rastlanmayacak. Şehrin ortasında doğayla iç içe bir yaşam sunan Exen İstanbul, güneş panelleriyle ısınan havuzu sayesinde, bahar aylarında da açık havada yüzme keyfini yaşatacak. Exen İstanbul’da suyun ve yeşilin bir arada olduğu dev bir bahçede, aldığınız her nefeste tazelendiğinizi hissedeceksiniz.

Haberin Devamı

Her daireye kat bahçesi…

Yatay bloklardaki her dairenin sahip olduğu kat bahçeleri; sakinlerine yemek, sohbet ve kahve keyfini, yeşil ve maviyle iç içe göl manzarası eşliğinde yaşatacak. Hayatının büyük bölümünü iş yerinde değil, evinde geçirmek isteyenler, Exen İstanbul’un sağladığı home office yaşam imkânlarıyla bu planlarını gerçekleştirebilecek.

Hiçbir ayrıntı unutulmadı…
Bir rezidansta yaşamanın tüm ayrıcalıklarını sunacak Exen İstanbul’un dikey yaşam alanlarında, konuklar lobide karşılanacak. Vale, concierge, resepsiyon hizmetleri, bulunacak. Kafe ve restoranı, kuaförü, kuru temizlemesi, lostra salonu, marketiyle günlük ihtiyaçların karşılanabileceği mini çarşısı, Exen İstanbul sakinlerinin hizmetinde olacak.
27’inci kattaki donanımlı spor tesisinde, büyüleyici manzaranın yanı sıra yüzme havuzu, fitness alanı, sauna, buhar banyosu ve masaj odası yer alacak.
Ev otomasyon sistemi sayesinde; trafik, hava durumu gibi bilgilere ve güvenlik kamerası görüntülerine tek panelden ulaşılabilecek.

Detaylar için tıklayın!

Haberin Devamı


Ayrıntılı bilgi için Tel: 0216 364 90 70