Gazete Vatan Logo

Süpürge evdeki eşyayı tanıyor, TV ışık emiyor

LG; akıllı evler, alışveriş yapan, müzik çalıp yemek tarifi bulan buzdolabı gibi akıllı beyaz eşyalar, giyilebilir teknolojiler, robotlar ve mobil cihazlarla 2017 yılının teknoloji trendlerini belirlemeye aday.

LG Electronics, CES 2017’de trendleri belirleyen inovatif teknolojileriyle dikkatleri üzerine çekti. LG; beyaz eşya, mobil cihazlar, 4K OLED ve UHD televizyonlar, Nesnelerin İnterneti (IoT) ve giyilebilir cihazlarıyla fuarda adeta gövde gösterisi yaptı. LG Electronics Türkiye, Tüketici Elektroniği ve Beyaz Eşya Satış Direktörü Ergün Altay, “LG olarak günümüze odaklanarak geleceği şekillendiriyor, hayatı güzelleştiren ve kolaylaştıran yenilikler sunmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

-LG Electronics’in bu yıl TV teknolojilerine getireceği en büyük yeniliklerin başında HDR teknolojisi geliyor. Yeni HDR Effect özelliği sayesinde standart çözünürlükteki görüntüleri kare kare işleyebilen LG TV’ler belirli alanlardaki parlaklığı yükselterek kontrast oranlarını geliştiriyor ve çok daha keskin görüntüler oluşturuyor.

-LG Deep Learning, evdeki beyaz eşyalara kattığı zekayla kullanıcıların alışkanlıklarını gözlemleyip inceleyerek, onların yaşam tarzını daha iyi anlamalarını sağlıyor. Ödüllü LG Smart InstaView buzdolabı yemek tarifleri buluyor, müzik çalıyor ve Amazon.com’dan alışveriş yapabiliyor.

Haberin Devamı

-LG Deep Learning teknolojisini kullanan yeni robot süpürgeler eşyaları tanıyor ve buna göre tepki veriyor.