Gazete Vatan Logo

Süper Loto çekilişi sonuçları (9 Kasım 2017)

Süper Loto’da bugün 525’inci hafta çekilişi gerçekleştirildi. Geçen hafta çekiliş sonucunda büyük ikramiyeyi bir talihli kazanmıştı. 9 Kasım 2017 yani bu haftanın Süper Loto çekilişi sonuçları açıklandı.

Süper Loto çekilişi sonuçları (9 Kasım 2017)

Milli Piyango İdaresi tarafından Süper Loto çekilişi sonuçları açıklandı. İşte merakla beklenen sonuçlar...

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

SÜPER LOTO İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Süper Loto çekilişi sonucunda 3 bilen, 4 bilen, 5 bilen ve 6 bilen talihliler ikramiye alırlar. İkramiye almaya hak kazanan talihlilerden;

3 bilenler ve 4 bilenler loto bayilerinden,

5 bilenler loto bayilerinden ya da Milli Piyango İdaresi Şubeleri’nden,

6 bilen talihliler de Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiye alabilir.

Süper Loto’da büyük ikramiyeyi alan çıkmazsa, ikramiye sonraki hafta verilmek üzere devreder. Devir sayısı diğer çekilişlerde olduğu gibi belirli bir sayıyla sınırlandırılmamıştır. Süper Loto’da büyük ikramiyeyi kazanan çıkana kadar, ikramiye sonraki haftaya devreder. Talihliler, bir yıl içerisinde ilgili yerden ikramiyesini almalıdır. Bir yıl sonunda alınmayan ikramiyeler zaman aşımına uğrar ve zaman aşımına uğrayan ikramiyeler de ödenmez. Loto bayileri ve Milli Piyango şubeleri tarafından ödenecek ikramiyelerin miktarları, Milli Piyango İdaresi tarafından belirlenir.

Haberin Devamı

SÜPER LOTO’DA EN ÇOK ÇIKAN SAYILAR

Süper Loto çekilişlerinde en çok çıkan ve talihlilere ikramiye kazandıran sayılar; 1, 12, 13, 17, 31, 35, 45 ve 47’dir.

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Çekilişlere 18 yaşından küçük olanlar katılamaz. Katılmış olsalar bile ikramiye ödemesi yapılmaz. Süper Loto kuponu, 6 kolondan oluşur. Kolonlarda, 1’den 54’e kadar sayılar yer alır. Bu sayılardan 6 tanesi seçilir ve işaretlemesi yapılır. Doldurulan her kolon için ücret alınır. İşaretlemelerin dik olarak yapılması ve kırmızı kalem kullanılmaması gerekir. Oynanmış olan kolon iptal edilecekse, kolon altındaki iptal kutucuğunun işaretlenmesi yeterlidir. Süper Loto’da katılım sınırı bulunmaz. İstenilen sayıda kolon doldurularak çekilişe katılım sağlanabilir.