Gazete Vatan Logo

Süper Loto sonuçları açıklandı! Süper Loto büyük ikramiye 25 milyon TL!

Süper Loto'da haftanın çekilişi az önce gerçekleştirildi. Büyük bir heyecana sahne olan 25 Ekim Süper Loto çekilişi sonuçları ile ilgili milyonlarca vatandaşımız arayışta. Peki Süper Loto çekilişi sonuçlarında hangi numaralar kazandırdı?

Süper Loto sonuçları açıklandı! Süper Loto büyük ikramiye 25 milyon TL!

Süper Loto çekilişi için geri sayım sona erdi. 9 haftadır devreden Süper loto çekilişinde büyük ikramiye tam 25 milyon TL'ye ulaştı. Milli Piyango İdaresi tarafından her hafta Perşembe günü gerçekleştirilen Süper Loto çekililişinde büyük ikramiye bu hafta sahibini buldu. İşte 25 Ekim Süper Loto sonuçları...

BÜYÜK İKRAMİYE SAHİBİNİ BULDU...

Süper Loto'da 24,5 milyon liralık ikramiye sahibini buldu. Tam 9 haftadır devreden ve büyük heyecan yaratan Süper Loto'da 24,5 milyonluk ikramiye Balıkesir'den bir vatandaşımıza isabet etti. İşte 25 Ekim Süper Loto sonuçları..

25 EKİM SÜPER LOTO SONUÇLARI

10, 18, 22, 26, 28, 32


Oyunun Özellikleri
İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur.
Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.
İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.
İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.
Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.
Süper Loto oyununda büyük ikramiye bilen olmadığı sürece diğer haftalara devredecektir.
Süper Loto oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,
(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,
(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,
(6) bilenlere ise, ikramiyeleri Genel Müdürlük ile Şube Müdürlüklerince (Şube Müdürlükleri 500.000 TL.'ye kadar) ödenmektedir.

Haberin Devamı

SÜPER LOTO'DA GEÇTİĞİMİZ HAFTANIN KAZANDIRAN NUMARALARI

Haberin Devamı