Gazete Vatan Logo

Süper Loto çekilişi sonuçları belli oldu! (7 Aralık 2017)

Süper Loto çekilişinde bugün 529’uncu hafta çekilişi düzenlendi. Geçen hafta çekiliş sonucunda 6 bilen çıkma, büyük ikramiye tutarı olan, 7 milyon 669 bin 873 lira 57 kuruş bu haftaya devretmişti. İşte merakla beklenen 7 Aralık Süper Loto sonuçları...

Süper Loto çekilişi sonuçları belli oldu! (7 Aralık 2017)

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen 7 Aralık Süper Loto çekilişi yapıldı. İşte şanslı numaralar:

1, 6, 9, 11, 45, 49

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!


Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

SÜPER LOTO’DA EN ÇOK HANGİ SAYILAR ÇIKAR?

Süper Loto çekilişlerinin sonuçları incelendiğinde, en çok çıkan ve talihlilere ikramiyeler kazandıran sayılar; 54, 51, 48 47, 44, 41, 40, 35, 17 ve 2’dir.

SÜPER LOTO İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Süper Loto çekilişinde 3, 4, 5 ve 6 bilenler ikramiye almak için hak kazanırlar. İkramiye almaya hak kazanan talihlilerden;

3 ve 4 bilenler loto bayilerinden,

5 bilenler loto bayilerinden ve Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

6 bilenler talihliler de Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiye alabilirler.

Çekiliş sonucunda 6 bilen çıkmazsa, ikramiye sonraki hafta verilmek üzere devreder. Çekilişte devir için sınır bulunmaz. 6 bilen talihli çıkana kadar ikramiye tutarı sürekli devreder.

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Süper Loto çekilişlerine 18 yaşından küçük olanlar katılamaz. Katılmış olsalar bile ikramiye ödemesi yapılmaz. Süper Loto kuponunda 6 kolon bulunur. Kolonlar, 1’den 54’e kadar olan sayılardan oluşur. 54 sayıdan 6 tane seçilir, işaretlenir. Oynanan her kolon için ücret ödenir. Kolonlarda işaretlemelerin dik olarak yapılması ve kırmızı kalem kullanılmaması gerekir.

Haberin Devamı

Çekilişte katılım sınırı bulunmadığı için, istenilen sayıda kolon ile katılınabilir. İkramiye kazanan talihliler, ilgili yerden ikramiyelerini bir yıl içerisinde almalıdır. Bir yıl içinde alınmayan ikramiyeler zaman aşımına uğrar ve ödeme yapılmaz.