Gazete Vatan Logo

Süper Loto çekilişi sonuçları açıklandı (3 Ağustos 2017 MPİ)

Süper Loto’da bugün 511. hafta çekilişi düzenlendi. Geçen hafta 6 bilen çıkmadığı için büyük ikramiye tutarı olan 4 milyon 493 bin 942 lira 71 kuruş bu haftaya devretmişti. İşte 03 Ağustos 2017 Süper Loto çekilişi sonuçları.

Süper Loto çekilişi sonuçları açıklandı (3 Ağustos 2017 MPİ)

Milli Piyango İdaresi tarafından Süper Loto çekilişi bu hafta da gerçekleştirildi. Merakla beklenen sonuçlar bu akşam belli oldu. İşte 3 Ağustos 2017 Süper Loto çekilişi sonuçları...

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

SÜPER LOTO İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Süper Loto çekilişi her hafta, Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilir. Süper Loto çekilişi sonucunda 3, 4, 5 ve 6 bilen talihliler ikramiye almaya hak kazanırlar. İkramiye almak için hak kazanan talihlilerden;

3 bilenler ve 4 bilenler loto bayilerinden,

5 bilenler loto bayilerinden veya Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

6 bilen talihliler ise Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyelerini alabilir.

Çekiliş sonucunda 6 bilen çıkmazsa büyük ikramiye tutarı bir sonraki haftaya devreder. İkramiye almaya hak kazanan talihliler, bir yıl içinde ikramiyelerini almalıdırlar. Bir yıl sonunda talihliler tarafından alınmayan ikramiyeler zaman aşımına uğrar. Zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için de ödeme yapılmaz. Zaman aşımına uğrayan ikramiye tutarları, Milli Piyango İdaresi’ne gelir olarak kaydedilir. Loto bayileri ya da Milli Piyango İdaresi şubeleri tarafından talihliler için yapılacak olan ikramiye ödemelerinin süresi, Milli Piyango İdaresi tarafından belirlenir. Çekilişlere katılımlar sadece Milli Piyango İdaresi’nin yetki verdiği yerlerden yapılmalıdır. Aksi halde ikramiye alınamaz.

Haberin Devamı

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Süper Loto kuponunda 6 kolon yer alır. Kolonlarda 1’den 54’e kadar sayılar bulunur. 54 sayı içerisinden 6 tane seçilir ve işaretlenir. Oynanan her kolon için ücretlendirme yapılır. Kolon üzerinde işaretlemeler dik olarak yapılmalıdır. İşaretleme işleminde kırmızı kalem kullanılmaması gerekir. Eğer oynanan kolon iptal edilmek istenirse, kolon altında yer alan iptal kutucuğunun işaretlenmesi gerekir. İptal kutucuğu işaretlenmeyen kolonlar oynanmış kabul edilir. Süper Loto kuponu doldurulduktan sonra kuponun arka kısmına ad, soyad yazılmalı ve imzalanmalıdır. Yapılacak olan bu işlem ikramiye kazanılması halinde kanıt niteliği taşıyacaktır.

Haberin Devamı