Gazete Vatan Logo

Süper Loto çekilişi sonuçları açıklandı! (27 Nisan 2017)

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından Süper Loto’nun bu hafta 497. çekilişi yapıldı. Geçen hafta 6 bilen çıkmadığı için tam 1 milyon 507 bin 648 lira 22 kuruşluk ikramiye bu haftaya devretmişti. İşte Süper Loto'nun bu haftaki sonuçları

Süper Loto çekilişi sonuçları açıklandı! (27 Nisan 2017)

Geçen hafta Süper Loto çekiliş sonucunda 6 bilen olmadığı için bu haftaya devretti. Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan açıklamaya göre geçen hafta yapılan 496. Hafta çekilişi sonucunda 5 bilen 47 kişi 9 bin 980 lira 90 kuruş, 4 bilen 3 bin 84 kişi 163 lira 35 kuruş ve 3 bilen 64 bin 911 kişi de 13 lira 40 kuruş ikramiye almaya hak kazandı.

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

SÜPER LOTO SONUÇLARI 27 NİSAN

Süper Loto Nasıl Oynanır?

Süper Loto oyunu kağıdında 1’den 54’e kadar sayılar vardır. Bu 54 tane sayıdan 6 tanesi seçilir ve dik olarak işaretlemesi yapılır. İşaretleme işleminde kırmızı kalem kullanılmaması gereklidir. 6 tane sayının işaretlenmesi ile 1 kolon oynanmış olmaktadır. Her kolon başı için ücret alınmaktadır. Oynamış olunan kolon iptal edilmek istendiğinde de kolonun alt tarafında yer alan ‘’İPTAL’’ kutucuğu işaretlenmelidir. İkramiye alabilmek için en az 3 tane sayının doğru tahmin edilmiş olması gerekir. Talihlilerin alacak oldukları ikramiyeler her hafta farklılık göstermektedir. İkramiye miktarları Milli Piyango İdaresi tarafından belirlenir. Bayide Süper Loto kuponu doldurulduktan sonra oynanmış olan sayıların kontrolü yapılmalıdır. Bunun dışında kupon arkasına ad ve soyad yazılarak her ihtimale karşı imzalanmalıdır. Bu işlem güvenlik açısından önemlidir.

Haberin Devamı

Süper Loto İkramiyeleri Nereden Alınır?

6 bilen ve büyük ikramiyeyi kazanan talihliler ikramiyelerini Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden,

5 bilen talihliler ikramiyelerini loto bayileri ve Milli Piyango İdarelerinden

3 bilen ve 4 bilen talihliler de loto bayilerinden ikramiyelerini alabilirler.

İkramiyelerin şubeler tarafından ya da bayiler tarafından yapılacak ödeme süreleri de Milli Piyango İdaresi tarafından belirlenir. Çekilişin gerçekleştirildiği günden itibaren 1 sene içinde ikramiyenin kazanan talihliler tarafından alınmış olması gerekir. İkramiyesini 1 sene içinde almayanların ikramiyeleri zaman aşımına uğrar. Süper Loto çekilişlerinde büyük ikramiyeyi kazanan kimse olmadığında ikramiye bir sonraki haftaya devredilir. Sistem tarafından kabul edilmeyen yırtılmış biletler ile zaman aşımına uğramış olan biletler için Milli Piyango İdaresi tarafından ödeme yapılmaz. Biletlerin MPİ tarafından yetki verilmiş olan bayilerden alınması önemlidir. Sahte biletler için de ikramiye ödemesi yapılmamaktadır.

Haberin Devamı