Gazete Vatan Logo

Süper Loto çekilişi sonuçları açıklandı! İşte 20 Temmuz 2017 MPİ

Süper Loto oyununda bugün 509. hafta çekilişi gerçekleştirildi. Geçen hafta 6 bilen kimse çıkmadığı için 1 milyon 438 bin 999 lira bu haftaya devretmişti. 20 Temmuz 2017 Süper Loto sonuçları ise az önce açıklandı

Süper Loto çekilişi sonuçları açıklandı! İşte 20 Temmuz 2017 MPİ

Milli Piyango İdaresi’nin düzenlemekte olduğu Süper Loto çekilişinde heyecan doruktaydı. 20 Temmuz 2017 Süper loto sonuçları açıklandı.

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

SÜPER LOTO İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Süper Loto çekilişinde 3, 4, 5, ve 6 bilen talihlilere ikramiye ödemesi yapılır. İkramiye için hak kazanan talihliler içinden;

3 ve 4 bilenler loto bayilerinden,

5 bilenler loto bayilerinden ve Milli Piyango İdaresi’nin şubelerinden,

6 bilenler de Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyelerini alabilir.

Süper Loto çekilişi sonucunda 6 bilen çıkmaz ise büyük ikramiye bir sonraki hafta verilmek üzere devreder. İkramiye almak için hak kazanan talihlilerin, bir yıl içinde ikramiyelerini alması gereklidir. İkramiyenin bir yıl sonunda alınmaması halinde, ikramiye tutarları zaman aşımına uğrar ve zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için ödeme işlemi gerçekleştirilmez. Bu ikramiye tutarları, Milli Piyango İdaresi için gelir olarak kayıt edilir. Milli Piyango İdaresi şubeleri ve loto bayileri tarafından ödemesi yapılacak olan ikramiye süreleri, Milli Piyango İdaresi tarafından belirlenir.

Haberin Devamı

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Süper Loto kuponu 6 kolondan oluşur. Kolonların içinde 1’den 54’e kadar sayılar yer alır. Bu sayılar içinden 6 tanesi seçilerek işaretlemesi yapılır. Böylece bir kolon oynanmış olur. Her kolon ücretlendirmeye tabi tutulur.

Kolonda işaretleme işlemi dik olarak yapılmalı ve kırmızı kalem kullanılmamalıdır. Oynanan kolon iptal edilecekse, kolon altında bulunan iptal kutucuğunun işaretlenmesi yeterlidir. Bu kutucuğun işaretlenmediği kolonlar oynanmış olarak kabul edilir.

Süper Loto kuponu doldurulduktan sonra, kuponun arka yüzüne ad ve soyad yazılmalıdır. Böylece ikramiye kazanılması durumunda bu işlem kanıt niteliği taşır. Süper Loto çekilişlerine katılım, yetkili bayiler aracılığı ile yapılmalıdır. Yetkisi olmayan yerlerden ya da kişilerden alınacak olan kuponlar için ikramiye ödenmez.