Gazete Vatan Logo

Süper Loto çekilişi sonuçları (2 Kasım 2017)

Süper Loto oyununda bugün 524’üncü hafta çekilişi gerçekleştirildi. Geçen hafta çekiliş sonucunda 6 bilen 2 talihli, 6 milyon 360 bin 842 lira 50 kuruşluk ikramiyenin sahibi oldu. Bu haftanın Süper Loto kazandıran numaraları belli oldu.

Süper Loto çekilişi sonuçları (2 Kasım 2017)

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen Süper Loto çekilişi sonucu açıklandı. 2 Kasım Süper Loto sonuçları sayfamızda.

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

SÜPER LOTO İKRAMİYESİ NEREDEN ALINIR?

Süper Loto çekilişi her hafta Perşembe günleri düzenlenir. Çekiliş sonucunda 3, 4, 5 ve 6 bilen talihliler ikramiye almaya hak kazanır. İkramiye almak için hak kazanan talihliler içerisinden;

3 bilenler ve 4 bilenler loto bayilerinden,

5 bilenler loto bayileri ve Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

6 bilen talihliler ise Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyelerini alabilirler.

Çekiliş sonucunda 6 bilen çıkmaz ve büyük ikramiye verilmezse, ikramiye sonraki haftaya devreder. İkramiye kazanan talihliler, bir yıl sonuna kadar ikramiyesini ilgili yerden almalıdır. Aksi halde, bir yıl içerisinde alınmamış olan ikramiyeler zaman aşımına uğrar. Zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için de ödeme yapılmaz.

Loto bayileri ya da Milli Piyango İdaresi şubeleri tarafından talihlilere verilecek ikramiyelerin tutarları, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından tespit edilir.

Haberin Devamı

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Süper Loto kuponunda 6 kolon bulunur. Her kolonda, 1’den 54’e kadar sayılar vardır. Bu sayılardan 6 tanesi seçilir, işaretlenir. Çekiliş için doldurulan her kolon ücretlendirmeye tabi tutulur. Kolonda işaretlemelerde kırmızı kalem kullanılmaması gerekir. İşaretlemeler dik olarak yapılmalıdır. Oynanan kolon iptal edecekse, kolonun altında bulunan iptal kutucuğunun işaretlenmesi yeterlidir. Çekilişe katılım için sınır bulunmaz. Katılmak isteyenler, istedikleri sayıda kolon doldurarak çekilişe katılım sağlayabilirler. Çekiliş sonucunda 3,4, 5 ve 6 bilen talihliler ikramiye almaya hak kazanırlar.