Gazete Vatan Logo

15 Şubat Süper Loto çekilişi sonuçları! (15 Şubat 2018)

15 Şubat Süper Loto çekilişi sonuçları belli oldu. Süper Loto çekilişi bu akşam gerçekleşti. Peki her hafta Perşembe akşamları Milli Piyango İdaresi (MPİ) tarafından gerçekleştirilen Süper Loto çekilişinde şanslı numaralar hangileri oldu?

15 Şubat Süper Loto çekilişi sonuçları! (15 Şubat 2018)

15 Şubat Süper Loto sonucu:

06 - 07 - 19 - 40 - 53 - 54

GEÇEN HAFTANIN SÜPER LOTO SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ

SÜPER LOTO’DA EN ÇOK ÇIKAN SAYILAR

Süper Loto çekilişlerinde en çok çıkan ve talihlilere kazandıran sayılar; 2, 17, 35, 40, 41, 44, 47, 48, 51 ve 54

Çekiliş sonucunda en az çıkan sayılar; 7, 11, 27, 28, 42, 52 ve 53

SÜPER LOTO İKRAMİYESİ NEREDEN ALINIR?

Süper Loto çekilişinde 3, 4, 5 ve 6 bilen talihliler ikramiye almak için hak kazanır. İkramiye almaya hak kazananlar arasından;

3 ve 4 bilenler loto bayilerinden,

5 bilenler loto bayilerinden ya da Milli Piyango İdaresi şubelerinden

6 bilen talihliler de Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyesini alabilir.

Çekilişte 6 bilen çıkmazsa, büyük ikramiye sonraki hafta 6 bilenlere verilmek üzere devreder. 6 bilen çıkmadığı sürece büyük ikramiye tutarı devretmeye devam eder.

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Süper Loto çekilişlerine 18 yaşından küçük olanlar katılamazlar. Katılmış olsalar bile ikramiye alamazlar. Süper Loto kuponu 6 kolondan oluşur. Her kolonda, 1’den 54’e kadar sayılar bulunur. Bu sayılardan 6 tanesi seçilir ve işaretlenir. İşaretlemelerin dik olarak yapılması, kırmızı kalem kullanılmaması gerekir. Doldurulan her kolona da ücret verilir.

Haberin Devamı

Çekiliş sonucunda kazanılan ikramiyelerin 1 yıl içinde alınması gerekir. 1 yıl içerisinde alınmayan ikramiyeler zaman aşımına uğrar ve bu ikramiyeler için ödeme yapılmaz. Çekilişlerde katılım sınırı olmadığı için, istenilen sayıda kolon doldurularak katılım sağlanabilir.

Biletlere ikramiye ödenebilmesi için sahte, yırtılmış, tahrif edilmiş olmaması gerekir. Çekilen sayılar, bilet güvenlik numarası, arka yüzdeki seri numaralar ve barkotun da açık şekilde okunması gereklidir.