Gazete Vatan Logo

Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Süper Loto 11 Mayıs talihlileri...

Milli Piyango İdaresi (MPİ) tarafından düzenlenen Süper Loto’nun bugün 499. haftadaki çekilişi bu akşam gerçekleşti. Geçen hafta 6 bilen çıkmadığı için tam 5 milyon 62 bin 771 lira 58 kuruş bu haftaya devretmişti. Peki bu haftanın kazananları kim oldu? İşte Süper Loto'nun 11 Mayıs talihli numaraları...

Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Süper Loto 11 Mayıs talihlileri...

Milli Piyango İdaresi’nin her hafta Perşembe günleri düzenlediği Süper Loto çekilişinde geçen hafta 6 bilen olmadığı için büyük ikramiye bu haftaya devretti. Bu haftanın sevindiren rakamları hangileri oldu?

İşte Süper Loto'da bu haftanın talihli numaraları: 7, 35, 14, 47, 41 ve 46

Geçen haftanın kazandıran sayıları 8, 15, 16, 25, 44 ve 51 oldu. MPİ tarafından yapılan açıklamaya göre, 498. Hafta çekilişinde 5 bilen 62 talihli 9 bin 254 lira 95 kuruş, 4 bilen 3 bin 653 talihli 169 lira, 3 bilen 75 bin 646 talihli de 14 lira 5 kuruş ikramiye almaya hak kazandı. Süper Loto çekiliş sonucunda kazanan talihlilere toplamda 2 milyon 253 bin 990 lira 20 kuruş ikramiye dağıtıldı.

Çekilişten elde edilen hasılattan, KDV olarak 1 milyon 629 bin 616 lira 88 kuruş aktarım yapıldı. Şans Oyunları Vergisi olarak da 910 bin 704 lira 31 kuruş kamuya aktarım gerçekleştirildi.

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

SÜPER LOTO İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Süper Loto çekilişi sonucunda ikramiye kazananlardan;

6 bilen ve büyük ikramiye almaya hak kazanan talihliler ikramiyelerini Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden,

5 bilenler ikramiyelerini Milli Piyango İdaresi şubelerinden ya da loto bayilerinden,
3 bilenler ve 4 bilenler de ikramiyelerini loto bayilerinden tahsil edebilirler.

Bayiler ya da şubeler tarafından gerçekleştirilecek olan ödemelerin süreleri de Milli Piyango İdaresi tarafından belirlenir. Süper Loto çekilişinin gerçekleştirildiği günden itibaren bir sene içinde ikramiyenin talihliler tarafından alınması gereklidir. 1 sene içerisinde alınmayan ikramiyeler zaman aşımına uğrar. Zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için de ödeme yapılmaz.

Süper Loto çekilişinde geçen hafta olduğu gibi 6 bilen olmazsa ve büyük ikramiyeyi kimse almazsa ikramiye bir sonraki hafta talihlilere verilmek üzere devreder.

Süper Loto oyunu biletleri Milli Piyango İdaresi tarafından yetki verilmiş olan bayilerden alınmalıdır. Yetkisi olmayan yerlerden ya da kişilerden alınacak olan biletler için ikramiye ödemesi yapılmaz. Sistem tarafından kabul edilmeyen yırtılmış biletlere de ödeme gerçekleştirilmez.

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Süper Loto oyunu kağıdında 1’den 54’e kadar sayılar bulunur. Bu 54 sayıdan 6 tanesi seçilir ve işaretlenir. İşaretleme kırmızı kalem ile yapılmamalıdır ve işaretlemeler dik olarak yapılmalıdır. 6 tane sayı işaretlenerek bir kolon oynanmış olur. Her kolon için ücretlendirme yapılır. Oynanan kolon iptal edilmek istendiğinde kolonun alt kısmında yer alan ‘’İPTAL’’ kutucuğu işaretlenir. İkramiye alabilmek için çekiliş ile belirlenen sayılar içinden en az 3 tanesinin doğru tahmin edilmiş olması gereklidir. Her hafta dağıtılan ikramiye tutarları değişiklik gösterir. Süper Loto çekilişi ile verilecek olan ikramiyelerin miktarları, Milli Piyango İdaresi tarafından belirlenir. Süper Loto oyunu oynandıktan sonra güvenlik amaçlı olarak biletin arka tarafına ad ve soyad yazılarak imza atılması gereklidir.

Haberin Devamı