Gazete Vatan Logo

Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı! (İşte MPİ 20 Nisan 2017)

Milli Piyango İdaresi tarafından her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen Süper Loto çekilişi bu gün çekildi. Bu hafta Süper Loto’nun 496. Hafta çekilişi yapıldı. Geçen hafta Süper Loto'da büyük ikramiye iki kişi arasında paylaştırılmıştı ve kazananlar tam olarak 13 milyon 10 bin 889 lira 15 kuruş kazandılar.

Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı! (İşte MPİ 20 Nisan 2017)

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Süper Loto’da çekiliş sonuçları açıklandı. İşte Süper Loto 20 Nisan 2017 sonuçları...

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

Geçen Haftanın Süper Loto İkramiye Miktarları

6 bilen 2 kişi 13 milyon 10 bin 889 lira 15 kuruşluk ikramiye kazandı.

5 bilen 135 kişi 12 bin 844 lira, 4 bilen 8 bin 691 kişi de 213 lira 80 kuruş kazandı. Son olarak da 3 bilen 193 bin 309 kişi de 16 lira 65 kuruşluk ikramiyenin sahibi oldu.

Çekiliş sonucunda dağıtılan toplam ikramiye miktarı 32 milyon 832 bin 95 kuruş oldu. Elde edilen hasılattan KDV olarak da 4 milyon 923 bin 677 lira 59 kuruş aktarım yapıldı. Şans Oyunları Vergisi olarak da 2 milyon 751 bin 786 lira 44 kuruş aktarıldı.

Süper Loto Nasıl Oynanır?

Süper Loto oyununda 1’den 54’e kadar sayılar bulunmaktadır. Bu 54 sayıdan 6 tane sayı seçilerek dik olarak işaretleme yapılır. İşaretleme yapılırken kırmızı kalem kullanılmamalıdır. Bu şekilde bir kolon oynanmış olur. Kolon başı ücret alınmaktadır. Her biletin üstünde toplam 6 kolon bulunmaktadır. İstenilen miktarda kolon doldurularak yapılacak olan çekilişe katılabilirsiniz. Oynamış olduğunuz kolunu herhangi bir neden ile iptal etmek istediğinizde de kolonun alt kısmında yazan ‘’İPTAL’’ kutucuğunu işaretlemeniz yeterlidir.

Haberin Devamı

İkramiye alınması için en az 3 sayının bilinmiş olması gereklidir. Alınacak olan ikramiye her hafta değişiklik göstermektedir ve Milli Piyango İdaresi tarafından belirlenmektedir.

Bayide kupon oynandıktan sonra oynanmış olan sayılar kontrol edilmelidir. Ayrıca kuponun arkasına da her ihtimale karşı ad ve soyad yazılarak imzalanmalıdır. Bu güvenlik açısından tavsiye edilmektedir.

Süper Loto İkramiyeleri Nereden Alınır?

3 bilenler ve 4 bilenler ikramiyelerini loto bayilerinden,

5 bilenler ikramiyelerini loto bayilerinden ya da Milli Piyango İdarelerinden,

6 bilenler ise ikramiyelerini Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden alabilir.

İkramiyelerin bayiler tarafından ya da şubeler tarafından ödeme süreleri de idare tarafından belirlenmektedir. Çekilişin gerçekleştirildiği tarih itibariyle 1 yıl süre geçtikten sonra ikramiye zaman aşımına uğramaktadır.

Haberin Devamı

Süper Loto çekilişinde büyük ikramiye bilen olmadığı müddetçe hep bir sonraki haftaya devretmektedir. Ayrıca sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, yırtılmış ya da zaman aşımına uğramış olan biletler için ikramiye ödemesi yapılmaz.