Gazete Vatan Logo

Süper Lig’in yeni transfer yengeleri

Transfer döneminde Süper Lig’e yeni gelen futbolcuların kendileri kadar eşleri de dikkatleri çekiyor. İşte Süper Lig’in yengeleri...

Süper Lig’in yeni transfer yengeleri

Gala Caldirola

Taraftarı kazandı

Fenerbahçe’nin yeni transferi Mauricio Isla’nın model olan sevgilisi Gala Caldirola şimdiden taraftarın gönlünü kazandı.Kulübün Isla’yı ikna etmesi için model sevgilisi için bir program sunma sözü verildiği iddia ediliyor. Instagramda 1,2 milyon takipçisi olan Gala modelliğe devam edecek.

Ana Sofia Moreira

Pepe’nin dişi kartalı

10 yıl Real Madrid’de oynayan Pepe, artık Beşiktaş forması giyecek. Eşiyle Türkiye’ye gelen Pepe taraftarın büyük ilgisyle karşılandı. Pepe ve eşi Sofia’nın iki çocuğu var. Ana Sofia eşi ve çocukları dışında hiçbir işle ilgilenmiyor.

Emilie Nef Naf

O bir top model

Jeremy Menez Antalyaspor’la anlaşmasıyla 3 yıl boyunca Türkiye’de kalacak. Menez’in sevgilisi Emilie Nefnaf bir top model. Aynı zamanda televizyonda sunuculuk yapıyor.

Charlene Suric

Başakşehirli oldu

Başakşehir’in yeni transferi Fransız futbolcu Gael Clichy’nin eşi Charlene Suric hem bir dançı hem de kareograf. Suric’in dans tutkusunu Türkiye’ye taşıyıp taşımayacağı merak konusu. 2012 yılında evlenen çiftin bir kız var.

Haberin Devamı

Jelena Karleusa

Yolante’nin halefi

Beşiktaşlı futbolcu Dusko Tosic’in eşi Jelena Karleusa, Türkiye’de yenge olarak tanınıyor.Ancak o kendi ülkesi Sırbistan’da bir süper star. Karleusa Türkeye’ye geldiğinden beri Süper Lig’in en favori ismi ve yeni yengelere rağmen öyle olmaya devam ediyor.