Gazete Vatan Logo

Süper kahraman gerçek oldu

Mısır'da 12 yaşındaki Ahmed El Helal isimli çocuğun yetenekleri şaşkına çevirdi. 'Süper kahraman' olarak anılan çocuğun sıra dışı hünerlerini babası tüm dünyaya göstermek için çocuğun üzerinde beton kırdı, oğlunu kırık camların üzerinde yürüttü.

Süper kahraman gerçek oldu

Reuters haber ajansının Mısır'ın Assiut kentinden paylaştığı kareler herkesi şaşkına çevirdi. 12 yaşındaki Ahmed El Helal sıradışı yetenekleri olan bir çocuk.

Öyle ki ona kırık cam işlemiyor, üzerinde parçalanan betonlar zarar vermiyor. Hatta dişleri öyle güçlü ki erkek kardeşini taşıyabiliyor.

Görüntülerde Ahmed üzerinde giysileri olmadan kırık camların üzerine yatıyor. Üstelk çocuğun üzerinde babası ve bir adam daha ayakta duruyor.

Bir başka karede çocuk yüz üstü aynı camların üzerinde. Hatta kırık camlarla yüzünü yıkıyor. Yinede en ufak bir kesik yok.


Babası sırdışı çocuğın kafasında cam lambayı kırdı. Ancak o hareket bile etmedi.

Diğer bir ayrıntıda yerde yatan Ahmed'in üzerinde büyük betonlar parçalanıyor. Ancak Ahmed hiç yara almıyor.


Elektrikli makineyle çocuğun arkasında demir kesilirken etrafa yayılan ateş Ahmed El Helal'e yine herhangibir zarar vermedi.

Ahmed'in süper kahraman lakabına yol açan yetenekleri bunlarla sınırlı değil. Dişleri o kadar güçlü kü, sadece onlarla erkek kardeşini taşıyabiliyor.

Haberin Devamı