Gazete Vatan Logo
Magazin Süper babaanne

Süper babaanne

Muazzez Ersoy, yeni albümüyle birlikle kendini de yeniledi. Zeynel Abidin Ağgül'ün objektifine poz veren Ersoy, 48 yaşında olmasına rağmen genç kızlara taş çıkartıyor


Muazzez Ersoy, yeni albümüyle birlikle kendini de yeniledi. Zeynel Abidin Ağgül'ün objektifine poz veren Ersoy, 48 yaşında olmasına rağmen genç kızlara taş çıkartıyor. Üstelik Muazzez Ersoy, 5 ay önce babaanne oldu. 2 yıl önce evlenen 29 yaşındaki oğlu Ender'in eşi 5 ay önce bir erkek bebek dünyaya getirdi. Torununa Muhammed Emir adını veren Ersoy, "Torunum doğduktan sonra hayatım inanılmaz değişti. Gece saat kaç olursa olsun, işim bittikten sonra mutlaka onu görüyorum" diye konuştu. Muazzez Ersoy, son görüntüsüyle 'süper babaanne' olduğunu da kanıtlıyor.

58 kiloya düşen Ersoy, formunu korumak için yediklerini dikkat ediyor. Öğünlerini kesinlikle atlamayan Ersoy, yemekte çorbasından vazgeçmiyor ve özellikle ağır yemeklerden kaçınarak sebze yemeklerini tercih ediyor. Tatlı yemeyen Ersoy, gün aralarını da meyve ile geçiştiriyor.

Birleşmiş Milletler Mülteci Örgütü İyi niyet elçisi seçilen Ersoy'un 2 yıl aradan sonra yeni albümü de piyasaya çıktı. "Nankör" isimli albümünde, Burçin Birben, Ahmet Selçuk İlkan, Selami Şahin, Alper Narman, Fettah Can, Ayhan Çakır, Hakan Durguner ve Aliço gibi isimlerin parçaları bulunuyor. Ersoy albümde yine bir nostalji yaparak Coşkun Sabah'ın unutulmaz şarkısı "Haberin Var mı?", Ülkü Aker'in "Kim Arar" ve Ali Teküntüre'nin "Unutamazsın" adlı şarkılarına da yer verdi.

Albümünün çıkışı için oldukça heyecanlanan Ersoy, "Bu albümde inanıyorum ki herkes kendinden bir şeyler bulacak, bir şeyler yaşayacak. Bu albüm hakkında fazla konuşmak yerine içimden dinleyin ve görün demek geliyor" diyor.

Haberin Devamı