Gazete Vatan Logo

Sultan Makamı'nda VIP Yaşam

VIP hizmetler ile ‘haute couture’ anlayışını gayrimenkul sektörüne taşıyan Sultan Makamı sultanlar gibi bir yaşam vaat ediyor.

İstanbul Boğazı’na nazır muhteşem manzarasıyla Türkiye’nin sayılı konut projelerinden olan ve kişiye özel sunulan VIP hizmetler ile ‘haute couture’ anlayışını gayrimenkul sektörüne taşıyan Sultan Makamı sultanlar gibi bir yaşam vaat ediyor.

Türkiye’nin en değerli lokasyonunda yükselen, İstanbul Boğazı’na nazır muhteşem manzarası ve sunduğu sınırsız olanaklar ile adeta bir yeryüzü cennetini andıran Sultan Makamı, sultanlara yaraşır bir yaşam konforu vaat ediyor. İstanbul’un tarihi semti Çengelköy sırtlarında inşa edilen ve gerçek Boğaz manzarası ile emsallerinden ayrılan Sultan Makamı, kişiye özel VIP hizmetiyle adeta gayrimenkul sektörünün tek haute couture projesi olma özelliğini taşıyor.

Hayatı kolaylaştıran hizmetlerle donatılan Sultan Makamı Çengelköy’de konut sahipleri standart rezidans hizmetlerinden faydalanabilecekleri gibi kişiye özel servisler sayesinde aileleriyle modern yaşamın keyfini de sürebilecekler. Sultan Makamı Çengelköy, housekeeping’ten çocuk bakımına, CIP transfer hizmetinden evcil hayvan bakımına ve hatta özel bahçıvan hizmetine kadar geniş servisleriyle yaşam standardını üst seviyelere taşıyor. Projede İstanbul’un en önemli sorunlarından biri olan trafiğe de son derece profesyonel çözümler üretilmiş durumda. Konut sahipleri deniz, kara ve hava ulaşım yollarıyla zamandan tasarruf sağlayabilecekler. 4 adet Mercedes VIP araçlar ile tüm havaalanlarına, Bağdat Caddesi’ne kolaylıkla ulaşılabiliyor. Yine proje kapsamında konut sahiplerinin kullanımı için hazırlanan iki adet Sultan teknesi ile Çengelköy Limanı’nda İstinye’ye kolaylıkla ulaşmak mümkün. Tüm helikopter hatlarına, hastanelere, alışveriş merkezlerine VIP ulaşım olanaklarına Sultan Makamı sakinleri maliyetine fiyatlarla ulaşabilecekler.

Haberin Devamı

Türkiye’de ilk kez uygulanan maliyetine lüks konsepti sayesinde konut sahipleri sadece kullandıkları hizmetin bedelini ödeyecekler, böylece paket bir hizmet yerine sadece istedikleri hizmetlerin kullanabilme avantajına sahip olacaklar. Öte yandan İsteyene farklı dekorasyon seçeneklerinin sunulduğu projede, seçkin dekoratörler tarafından hazırlanmış seçeneklerle ise isteyen konut sahiplerine paket olarak sunulabiliyor. Sultan Makamı’nda bu prestiji yaşamak isteyenler özel banka koşullarının yanı sıra kişiye özel ödeme kolaylıklarında da faydalanabiliyorlar.

Haberin Devamı

67 dönüm arazi üzerinde konumlandırılmış, Osmanlı mimarisinin ihtişamının modern çizgiler ile yeniden hayat bulduğu projede 18 normal daire, 26 çatı dubleksi, 26 bahçe dubleksi ve 9 müstakil köşk bulunuyor. 35 bloktan meydana gelen proje kapsamında A bloklarda bahçe ve bir çatı dubleksi, B bloklarda müstakil havuzlu villalar, C blokta ise bahçe dubleksi, çatı dubleksi ve normal daireler bulunuyor.

Sunduğu kişiye özel VIP Hizmetlerden ulaşım kolaylıklarına, sunduğu dekorasyon seçeneklerinden özel ödeme koşullarına kadar bir bakıma moda dünyasının haute-couture anlayışını konut sektörüne taşıyan Sultan Makamı, prestij ve ayrıcalığın sembolü olma hedefinde.