Gazete Vatan Logo

Şükrü Başdeğirmen kimdir? Ak Parti Isparta Belediye Başkan Adayı

Şükrü Başdeğirmen, Ak Parti tarafından Isparta'da aday gösterildi. 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti'nin Isparta Belediye Başkan adayı Şükrü Başdeğirmen oldu. Peki Ak Parti Isparta Belediye Başkan adayı Şükrü Başdeğirmen kimdir?

Şükrü Başdeğirmen kimdir? Ak Parti Isparta Belediye Başkan Adayı

Ak Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen oldu. 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti'yi Isparta'da temsil edecek ismin Şükrü Başdeğirmen olarak açıklanmasının ardından Şükrü Başdeğirmen kimdir sorusu vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı.

ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN KİMDİR?

1962’de Isparta’da doğan Şükrü Başdeğirmen, ilk ve orta öğrenimini Isparta’da tamamlamış; İşletme Fakültesi öğrenimini ve Yüksek Lisansını Süleyman Demirel Üniversitesi’nde yapmıştır.

İnşaat, ticaret, gıda, hayvancılık ve enerji sektörleriyle iştigal etmekte olan Başdeğirmen; Belediye Meclis Üyeliği, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı, Türkiye Odalar Borsalar Birliği Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Üyeliği, Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Türkiye Milli Komitesi Yönetim Kurulu Üyeliği, Avrupa İşletmeler Meclisi Üyeliği, Batı

Akdeniz Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini üstlenmiştir. Orta derecede İngilizce bilen Şükrü Başdeğirmen, evli ve 2 çocuk babasıdır.