Gazete Vatan Logo
Magazin Şükran Ovalı'yı hayranlıkla izledi!

Şükran Ovalı'yı hayranlıkla izledi!

Asena Atalay'la 6 yıllık evliliğini Ocak 2016'da bitiren Beşiktaş'ın yıldızı Caner Erkin, 'hayatımın kadını' dediği eşi Şükran Ovalı'nın yanından bir an bile ayrılmıyor.

Şükran Ovalı'yı hayranlıkla izledi!

Dün akşam Fransa'da oynanan Lyon-Beşiktaş maçı öncesi eşi Şükran Ovalı ile vakit geçiren Caner Erkin, geçtiğimiz gün Bebek'teki bir kadın kuaföründe manikür ve pedikür (el-ayak bakımı) yaptıran güzel oyuncuya eşlik etti.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre; Ovalı, kuaförde güzelliğine güzellik katmak için saatler geçirdi. Yıldız futbolcu da eşiyle sohbet edip onu hayranlıkla izledi. Kadın kuaföründe Caner Erkin'i gören diğer müşteriler, Beşiktaşlı yıldız ve Şükran Ovalı'yı pür dikkat izledi.

DİZİ VE FİLM PROJELERİNE RET!

Eşinin bir dediğini iki etmeyen siyah-beyazlı futbolcuya, çevredekilerden "Caner dişi kartala gözü gibi bakıyor" yorumu geldi.

Ovalı'yı yakın markaja alan yıldız futbolcunun güzel oyuncuya bir şart koştuğu da öğrenildi. Erkin, iddiaya göre Ovalı'nın eski eşi Asena Atalay gibi göz önünde olmasını istemiyor. Bu nedenle çok sayıda dizi ve film teklifini geri çeviren Şükran Ovalı'nın, bütün yazı Caner Erkin'le tatil yaparak geçireceği de konuşulanlar arasında.