Saklı cennette tatil keyfi

Golden Key Bördübet’te doğanın tüm renkleri, sesleri ve dokunuşları eşliğinde ruhunuzu; spa ile bedeninizi yenileyecek, şifa ve huzuru bulduğunuz anlar ile tatilinizi unutulmaz kılacaksınız.

Doğa harikası Bördübet Koyu’nda doğayla lüksü harmanlayan butik bir otel bulunuyor; Golden Key Bördübet. Bördübet’e gitmek için; Marmaris’ten Datça yoluna girip Değirmen yanı mevkiinden orman yoluna sapacaksınız ve otele ulaşacaksınız. Yol, Marmaris’ten itibaren, toplam 30 dakika sürüyor. Yıllar önce İngiliz donanması saklanmak amacıyla bu koyu seçmiş ve çevredeki kuş türlerinin yoğunluğu nedeniyle buraya “Bird the bed” yani kuş yatağı adını vermişler. Adının hakkını veren Bördübet yolu boyunca saka, bülbül, atmaca ve birçok kuş türünün melodisi kulağınızda yankılanıyor.

Saklı cennette tatil keyfi

TAPTAZE BÖRDÜBET BAHÇESİ

Golden Key Bördübet, doğal ve huzur verici ortamında misafirlerine Akdeniz mutfağının lezzetlerini en doğal malzemeleri kullanarak sunuyor. Yöre halkının geçimini arıcılık ve balıkçılıkla sağlıyor olmasından ötürü, daha doğal yollarla beslenmek isteyenlerin sofrasına en kaliteli balları getiriyor. İsteyenler, yanaşan balıkçı teknelerindeki canlı balıklar arasından seçim yapabiliyor ya da çevre köylerden gelen tereyağı, zeytin, yumurta ve peynir çeşitlerinin tadına bakıp, otelin bahçesinden toplanan taze domates ve biberlerle kahvaltı etmenin ayrıcalığını yaşıyor.

Haberin Devamı

SEZON BOYUNCA SÜRECEK GÜNNUR ÖZSOY SERGİSİ

Golden Key Bördübet’te, Günnur Özsoy’un “Tinsel Deneyimler” isimli serisinden eserleri sezon boyunca sergileniyor. Çağdaş sanatın, estetik ve kavramsal meseleleri, biçimsel olarak çekici ve entelektüel anlamda düşündürücü olan sanatsal araştırmada bir araya getirilebileceğini gösteriyor. “Tinsel Deneyimler”, mihenk taşları ve kanatlar kavramlarının yanı sıra, bizleri üstünde taşıyan toprak ve kuşları havada tutan rüzgâr arasındaki ilişkileri de tartışmaya açıyor. Sergi tinsel, felsefi ve entelektüel olarak zenginleştirme gayesiyle, bilinenin görünür yüzeyini sorgulayarak, dünyevi algılarımıza sınırların ötesinde bakma şansı veriyor.

Saklı cennette tatil keyfi

ZEKİ DOĞULU İLE NEFES RUH VE BEDEN YOLCULUĞU

Zeki Doğulu, Zen’in çağdaş yorumuyla geliştirdiği, Nefzenki Mind Training metodu ile, zihin ve beden arasındaki en önemli köprüyü oluşturan farkındalık, meditasyon ve nefes tekniklerini; Golden Key Bördübet’in misafirleriyle birlikte uyguluyor. Dingin dünyanın kapıları, doğanın birbirinden özel sesleri eşliğinde açılacak ve kendinizi bulacaksınız.

Haberin Devamı

SAĞLIKLI BESLENME

Eylül ayında beslenme uzmanı Ferin Batman “Küçük dokunuşlarla sağlıklı beslenmek” workshopu ile sağlıklı beslenme ve diyet önerileri sunacak. Batman, Golden Key Bördübet’in bahçesinde geleneksel yöntemler ile yetiştirilmiş malzemelerden özel salatalar, smoothieler ve raw foodlar hazırlayarak, tarif ve ipuçlarını paylaşacak. Öğreneceğiniz leziz ve sağlıklı lezzetler ile beslenmek sizlere keyif, damaklarınıza lezzet verecek…

Saklı cennette tatil keyfi

AVRUPA’NIN EN GÖZDE 100 OTELİ ARASINDA

The Sunday Times gazetesinin seçtiği “Avrupa’nın En Gözde 100 Oteli” listesinde Türkiye’den seçilen 6 otelden biri olan Golden Key Bördübet’in, çam ağaçlarının arasında, dağlardan gelen kaynak sularının oluşturduğu Bördübet deresinin her iki yanına konumlandırılmış, konforlu özel ev ve odalarında konaklamaktan keyif duyacaksınız. Elinizde kitabınız, doğanın senfonisi eşliğinde saatlerinizi geçirerek arınabileceğiniz, özgün mimarisi ve doğal mutfağı ile huzur, konaklama ve lezzette zirveye ulaşacağınız muhteşem bir tatil sizleri bekliyor. Arzuya göre motorlu kayık veya kanolarla denize doğru ilerlerken, derenin sakinleri olan kocaman kaplumbağalar, balıklar, ördek ve kuğular size yol gösteriyor. On dakika sonra ise kimselerin bilmediği, özel bir adadasınız!

Haberin Devamı

Saklı cennette tatil keyfi

DİĞER YENİ YAZILAR