Romantik bir adres Sabrinas Haus

Bozburun"un mavi cenneti Sabrinas Haus...

Haberin Devamı

dını ilk sahibinden alan ve o zamanlar pek de tanınmayan Sabrinas Haus, bugün Semra ve Mesut Gümüştaş’ın kaliteli hizmet anlayışı ile kendini özel hissetmek isteyenler için incelikle tasarlanmış bir butik otel. Marmaris’ten yola çıkıp harika doğa manzaraları eşliğinde geçilen karayolu ile Bozburun’a ulaşıyorum. Küçük bir sahil kasabası olan Bozburan’da ilkokulun önünde deniz kıyısında taksiden indiğimde sahilde Sabrinas Haus’a ait bir tekne beni bekliyor. Çünkü Sabrinas Haus’a ulaşmanın en kısa ve keyifli yolu bu. Tekneye bindikten sonda kasabadan uzaklaşırken zaten fazla uzakta olmayan Sabrinas Haus’a heyecanla yaklaşıyorum. İskelede beni otelin halkla ilişkiler sorumlusu Asım Bey karşılıyor. Biraz erken gittiğim için odam henüz hazır değil ama Asım Bey’in kafedeki ikramları ve sohbeti odamın hazırlanış sürecini uzatmayı bile isteyeceğim kadar keyifli. Odama girer girmez hayran kaldığımı gören Asım Bey, tüm odaların farklı ve hepsinin çok hoş olduğunu belirterek bana diğer odaları gezdirmeyi öneriyor. Manolya, zambak, lilyum, mimoza, defne ve en son da “honeymoon” odasını geziyorum. Keşke diğerleri de boş olsa ve görebilseydim diye düşünüyorum ama aslında hepsini görmek mümkün. Hemen otelin web sayfasına girin ve tek tek tüm odaları gezin. Bunu yaptığınız andan kısa bir süre sonra Asım Bey’i arayıp rezervasyon talebiniz olacağına eminim.

Burası gerçekten bir “butik” fikrin ürünü

Sabrinas Haus tüm ince detaylara kadar gerçekten “butik” bir fikrin ürünü. Odaları gezerken öğrendiğime göre dekorasyonla ilgilenen Semra Hanım’ın bugünkü Sabrinas Haus’a katkısı çok büyük. Mesut Bey’in vizyonu ile birleşince ortaya böylesine idael bir otel çıkmış... 70’den fazla ülke gezmiş biri olarak böylesi bir otelin kendi ülkemde hizmet vermesi beni gerçekten gururlandırdı.



Hizmet demişken; sizlere burada anlatmam mümkün değil, ancak gittiğinizde yaşayabilirsiniz ama küçük bir ipucu vereyim. Otelin Halkla İlişkiler Müdürü Asım Bey bence otelin en önemli parçası. Hiç boş durduğunu da görmedim ama hiç ensemde de hissetmedim. Öte yandan neye ihtiyacım olduğunu daha ben düşünürken onun fark ettiğine tanık oldum. Kendini işine adamış, işini severek ve büyük bir keyifle yapan birinin verdiği hizmeti siz hayal edin artık.

Plaja bir dakikada ulaşılıyor

Sabrinas Haus 15 odadan oluşan bir butik otel... En uzak odadan bile otelin plajına 1 dakika içinde ulaşabilirsiniz. Odanızdan denizi görmek isterseniz uzandığınız yataktan kalkmanıza bile gerek yok. Başınızın altındaki yastığın üstüne bir yastık daha koyun Bozburun’un mavi sulara dalıp gidin. Daha önce 18 olan oda sayısı da zaten bu ve bunun gibi nedenlerle 15’e indirilmiş. Eğer “Ben zor beğenirim, en küçük detaya kadar incelerim, her şey mükemmel olmalı” diyorsanız işte o zaman burası tam size göre. Plajda gün boyunca dinlenebilir, kitabınızı sakin bir ortamda keyifle okuyabilir, güneşlenebilir ve bunları yaparken plajda bulunan bardaki frozen meyve sularından yararlanabilirsiniz.



Zaman zaman sıcak sizi bunaltacak gibi olursa bunu hissetmenize bile izin vermeyecek, size mis gibi çiçek kokan donmuş havlu servis edecekler. Eğer isterseniz plajdan birkaç basamak merdiven ile çıkılan kafede oturabilir, otele ait ve dışarıdan gelen kuşların seslerinden başka hiçbir ses duymadan kendinizle başbaşa kalabilirsiniz. Sakın böyle söylediğime de aldanmayın. Sabrinas Haus aslında herkesin sevgilisi ile gitmesi gereken çok romantik bir yer. Birçok seçeneğin bulunduğu mükemmel kahvaltıyı ve öğle yemeğini de bu kafe bölümünde alabilirsiniz.

Bozburun’da hafif esen rüzgar güneşin batışı ile son buluyor

Gün içerisinde yüzmek ve diğer aktivitelerin yanı sıra odanızdaki yatağın dışında Bozburun’un lacivert denizine bakarak uzanabileceğiniz ve her yeri kuşbakışı gören bir başka yatak daha var. Sadece randevu almanız yeterli masaj odasından. Siz denizi seyrederken bedeninizin rahatlayacağı bu keyfi asla kaçırmamalısınız. Önceden bildirmeniz koşulu ile tamamen size özel olmak üzere sizin için bir tekne ayarlayıp Symi gezisi organize edebiliyorlar. Akşam güneşin batışını plajda bulunan Gazebo’nun cam göbeği rengindeki rahat yastıklarına uzanarak yine aynı renkteki tüllerin uçuşmaları arasından izleyin. Bozburun’da gündüz hafifçe esen rüzgar akşam güneşin batışı ile son buluyor.



Deniz adeta bir göl gibi. Sabrinas Haus’un havuzunun içindeki mavi ışıklar yanmış, denizin içi de su altındaki ışıklarla aydınlatılmış. Hazırlanan yemek masalarındaki lambaların sarı ışıkları ve gökyüzünde gece mavisinin altında mükemmel bir servis ve şef aşçı Remzi Çap’ın hazırladığı lezzetli sofranızdaki tabakların tasarımları bile çok ince detaylara kadar düşünülmüş. Sevgiliniz ile harika bir akşam geçirebileceğinizi şimdiden düşleyebilirsiniz. Yemek sonrası kahvenizi ise yine Gazebo’da içmenizi öneririm. Denizin kıpırtısını izleyerek. Sabrinas Haus’da oda fiyat aralığı 245 Euro ile 495 Euro arasında değişiyor. Bu fiyatlara oda+kahvaltı iki kişi konaklayabiliyorsunuz.
***

İletişim

www.sabrinashaus.com
E-mail: sabrina@sabrinashaus.com
Tel: 02524562045, 02524562470-02524562361/62 gsm: 05493106677

DİĞER YENİ YAZILAR