Ege ile Akdeniz’in birleştiği noktada... Martı Hemithea Hotel

Martı Marina &Yacht Club içinde bulunan lüks ve konforu romantik bir atmosferle süsleyen Hemithea, büyülenmiş olarak döneceğiniz bir yer olmayı başarıyor.

Türkiye’nin her bir koyu şüphesiz ki güzelliğiyle baş döndüren birer cennet niteliğinde. Onlardan biri, eşsiz Ege coğrafyasının büyüleyici koylarından biriolan ve muhteşem bir çam ormanı içinde yer alan Şifa Tanrıçası Hemithea’nın evine sonra Orhaniye Hisarönü Körfezi’ne doğru yola çıkıyoruz.

Martı Marina &Yacht Club içinde bulunan ve adını Yunan mitolojisindeki sağlık ve güzellik tanrıçasından alan Martı Hemithea Hotel; misafirlerine bedenen ve ruhen şifa bulacakları bir tatil vadediyor. Her biri manzaralı, kimi asma katlı, bir kısmında oda içinde bir kısmında ise terasında jakuzisi bulunan; bazı odaları kurnalı hamama sahip odalar ve süitlerde her türlü detay düşünülerek lüks ve konfor bir arada sunulmuş.

Ege ile Akdeniz’in birleştiği noktada... Martı Hemithea Hotel

Mitolojik kahramanların koyunda modern bir marina manzarasına sahip Lounge’da dalından koparılmış zeytinler, ev yapımı reçeller ve taze otlu gözlemeler ile yaptığım enfes sabah kahvaltısının ardından Hemithea Tapınağı’nı görmek için yola çıkıyoruz. Marmaris Hisarönü tepelerinde bulunan bu tapınağa, ağaçların arasındaki dağ kekiği kokan patika yollardan, keyifli bir yürüşle çıkılıyor.

Haberin Devamı

Romantik atmosfer

Marmaris’in birbirinden güzel koylarını da gelmişken mutlaka görmelisiniz. Hiç bilinmeyen bakir koylara sahip Marmaris, tüm güzelliğini yüzyıllardır korumaya devam ediyor. Otelin özel yatı ile gündüz çevre koyları keşfederken, kişiye özel hazırlanan günlük piknik sepetleri ve “buttler” eşiğinde romantik koylarda gece pikniği yapmanın keyfi ise anlatmakla bitmez.

Marina içindeki Mistral, mutfakta geniş bir kadro ile hizmet veriyor. Hem Ege ve Akdeniz mutfağının muhteşem lezzetlerini bulmak mümkün. Akşam yemeği öncesi bahçedeki tapınakta, fırınlanmış bademle ikram edilen Hemitheamania şurubunu içip klasik müzik dinletisine katılabiliyorsunuz.

Tatilinize yelken keyfini eklemek isterseniz, Martı Marina &Yacht Club; yelken derslerinden scuba-divinge her çeşit su sporundan yararlanma olanağı da sunuyor. Ayrıca marinada şarküteri, market, butik ve tekne ihtiyaçlarının sağlanabileceği çeşitli mağazalar da yer alıyor.

Haberin Devamı

Lüks ve konforu romantik bir atmosferle süsleyen Hemithea, büyülenmiş olarak döneceğiniz bir yer olmayı başarıyor.

Bavulunuzda bulunsun

Teknolojik özelliklerinin yanı sıra keyifli renk birliktelikleriyle de dikkat çeken Arena Sportive mayo.

Plajda rahatlık arayışında olanlar tarafından tercih edilen Arena Sportive flip-flop.

Marmaris’in eşsiz doğasında denizin tadını çıkartmak isteyenler için Arena Sportive yüzücü gözlüğü.

Rengarenk baskılı modelleri ve hızlı kuruma teknolojisiyle dikkat çeken Arena Sportive mayo şort.

DİĞER YENİ YAZILAR