Bördübet’in doğasıyla şifalanın

Golden Key Bördübet, konumu ve sunulan başarılı ve bir o kadar da memnuniyet yaratma odaklı

hizmeti ile huzurlu hissedeceğiniz bir otel.

Türkiye’de yeni yeni popülerlik kazanan tamamlayıcı tıbbi yaklaşımlar, dünyada hala tartışılsa da oldukça fazla kişi tarafından kabul görüyor. Aslında kökleri oldukça eskiye dayanan, son dönemde ise bilim ile harmanlanarak yeniden yaygınlaşan bu sahada, kendini “manevi şifacı” olarak niteleyen insanların farklı yaklaşımları, sentezleri, çözümleri pek çokları tarafından kullanışlı bulunuyor. Bu isimlerden biri de Barbara Brennan. Brennan, kendi geliştirdiği tamamlayıcı tıbbi yaklaşımlarını, başkalarına da öğretmek için bir eğitim programı oluşturur; ardından okullar açar, kitaplar kaleme alır. Sintia Mazon ise Brennan’ın 4 yıl süren Avusturya’daki temel eğitim programının ardından İstanbul’a dönerek Brennan Şifa Bilimi’ni Türkiye’ye taşıyan isim olur. Bu kamplardan biri tam da bugünlerde, Bördübet’te gerçekleşiyor. 1 4 Haziran tarihleri arasındaki Golden Key Bördübet’te düzenlenen “YOUniversity Summer Intensive Retreat” kampı için şu an geç kalmış olsanız da aslında Golden Key’de sene boyunca böyle inzivaların, sağlıklı yaşam ve beslenme kamplarının, meditasyon seanslarının devam ettiğini hatırlatır, otelin internet sitesinden etkinlik takvimini takip etmenizi öneririm.
Bördübet’in doğasıyla şifalanın
Bördübet’te bir inziva Golden Key
Adını, Almanlardan kaçan İngiliz askerlerinin civardaki kuş popülasyonundan etkilenerek kuş yatağı anlamına gelen “Birds Bed” koyduğu; zaman içinde yöre halkı tarafından söylene söylene de kelimenin “Bördübet” hâlini aldığı ve sahiden de sahip olduğu bu harika doğaya, hem görsel hem işitsel olarak çeşit çeşit kuşun ayrı bir anlam kattığı, özel bir yer olan Bödübet, Marmaris’in Gökova Körfezi’ni gören kısmında yer alıyor. Burayı daha da özel hâle getiren ve bitki örtüsünün çeşitlenmesini, çevrenin masalsı bir havaya bürünmesini sağlayan bir diğer unsur da Bördübet Deresi. İşte, Bördübet Golden Key de tam bu Bördübet Dere’sinin iki yanına kurulmuş. Görür görmez hayran kalacağınız, böylesine masalsı bir tabiatın içinde konaklamanıza imkân sağlayan otel, kimisi derenin kenarına, kimisi ormanın yanına kurulmuş müstakil oda ve evlerden oluşuyor ve tasarımının yanı sıra sunduğu imkânlarla da size, kesintisiz bir huzur vadediyor. Bördübet Golden Key’de, fiziksel olduğu kadar ruhsal ve zihinsel anlamda da konuklarının rahatlanması amaçlanmış. Burada kalmaya karar verdiğiniz takdirde, konakladığınız süre boyunca kendinizi fazlasıyla iyi hissetmenizi; doğanın ve huzurun tadını sonuna kadar çıkartmanızı sağlamak için her şey fazla detaylıca düşünülmüş.
Yemekler ve yemeklerde kullanılan malzemeler, oldukça sağlıklı ve bir o kadar lezzetli. Ormanın ve derenin sayesinde, en sıcak öğlen saatlerinde bile oldukça serin ve temiz bir havaya sahip Golden Key’in ortak dinlenme alanlarında kitabınızı okuyabilir; sincaplarla karşılaşılması olası kısa yürüyüşler yapabilir; pırıl pırılbir denizin tadını çıkartabilir, spa ve masajla da kendinizi şımartabilirsiniz.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR