Gazete Vatan Logo

Stüdyo 24'te Erken Teslim

Stüdyo 24'te uygun fiyatlar ve erken teslim ile yatırım cazip hale geliyor.

TOKİ ve Emlak Konut GYO ve Cathay İleri Projeler tarafından 1 Milyon nüfuslu “Yeni İstanbul” projesinin başlangıç noktası olan Ispartakule’de hayata geçirilen Stüdyo 24, inovatif özelliklerinin ve renkli kimliğinin yanında erken teslim avantajı ile yatırımcısına daha çok kazandırmayı hedefliyor.

Uygun ödeme koşulları ile öne çıkan proje, teslime kadar kredi taksitlerini karşılıyor.

Stüdyo 24, şehir yaşamının tüm ihtiyaçlarını çözüm sunarken, peşinatsız veya kredi karşılama gibi ödeme seçeneklerinin yanı sıra uygun fiyat politikası ve %1 KDV avantajıyla ekstra fayda sağlıyor.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Binali Yıldırım’ın “2-3 yıl içerisinde, üçüncü köprü, üçüncü havalimanı ve Kanal İstanbul ile eş zamanlı olarak çok sayıda ulaşım projesi tamamlanmış olacak” sözüyle dikkatleri üzerine çeken ve 2016 yılında Marmaray bağlantısının bitmesi planlanan Ispartakule bölgesinin en iddialı projesi Stüdyo 24, Mayıs 2014’te teslim edilerek 6 ay erken teslim fırsatı sunuyor.

Arkadaşını Ev Sahibi Yapana 1 Yıl Aidat Yok

Haberin Devamı

Cathay İleri Projeler, Stüdyo 24 dairelerinden satın almış ve arkadaşının da stüdyo daire almasını sağlamış herkese 1 yıl aidat ödememe fırsatı da sunuyor. Aidat; resepsiyon, lobi, fitness, açık havuz, kapalı garaj, toplantı odası, cep sineması ve misafir suitleri gibi yaşamı kolaylaştıracak ve günün her saatine keyif katacak tüm rezidans hizmetlerini kapsıyor.

Stüdyo 24 Sosyal Donatıları

Cathay İleri Projeler, Stüdyo 24 dairelerinden satın almış ve arkadaşının da stüdyo daire almasını sağlamış herkese 1 yıl aidat ödememe fırsatı da sunuyor. Aidat; resepsiyon, lobi, fitness, açık havuz, kapalı garaj, toplantı odası, cep sineması ve misafir süitleri gibi yaşamı kolaylaştıracak ve günün her saatine keyif katacak tüm rezidans hizmetlerini kapsıyor.

Stüdyo 24 İletişim Bilgileri:

Telefon: 0212 687 24 24
Web adresi:www.studyo24.com