Gazete Vatan Logo
Magazin Stresli bir hafta geçirdiyseniz...

Stresli bir hafta geçirdiyseniz...

Therapia Spa’da rahatlayın

The Grand Tarabya Otel’de faaliyet gösteren ve 4500 metrekarelik kullanım alanıyla İstanbul’un tek Boğaz manzaralı SPA’sı Therapia SPA; bambaşka bir dünyanın kapılarını aralıyor. The Grand Tarabya’nın Boğaz’ın hemen yanı başındaki konumuyla, cennetten bir köşe sunan iddialı SPA’sı “Therapia”, özel bakım, masaj ve terapileriyle keyifli saatler geçirmenizi sağlıyor.

Yoğun iş programınızın ve günlük koşuşturmanın arasında cilt bakımına vakit ayıramıyorsanız, Mini Cilt Bakımı tam size göre... Kış boyunca yıpranan cildinizi sıcak yaz günlerine hazırlamak için doğru adrestesiniz... Cilt tipine uygun özel maske, tonik ve nemlendirmeden oluşan bakım 45 dakika sürüyor. Fiyatı, 250 TL. Nemsizleşen cildinizi Süt ve Bal Bakımı’yla şımartabilirsiniz. Cildin nem ihtiyacını karşılayan, ölü deriden arındıran ve yenileyen bakım, 40 dakika sürüyor. Masajla uygulanan bakım kasları da rahatlatıyor. Fiyatı, 210 TL.

‘ESPA‘da 5 adımda sıkılaşın’

The Istanbul EDITION içerisinde yer alan üç katlı ESPA’da ya da Palmarina Bodrum içinde bulunan iki katlı Palmarina Bodrum Spa & Fitness’da bedeninizi ve ruhunuzu yaklaşan yaz aylarına hazırlayabilirsiniz. Kişiye özel oluşturulan fitness programları; diyetisyen kontrolünde kişiye özgü beslenme reçeteleri; vücuttaki ölü derileri giderme uygulamaları; lenfatik sistemi uyaran vücut biçimlendirici bakımlar; bitkisel esansiyel yağların kullanıldığı bakım ve masajlar sizi bekliyor.

Haberin Devamı

Levana Spa’da sihirli dokunuşlar

Hyatt Regency İstanbul Ataköy Oteli’nde yer alan Levana Spa, özel mimarisi, aromatik yağların eşsiz kokusu, Türk ve Balili uzman terapistlerin özel dokunuşları ile hem gelin adaylarının evlilik hazırlıklarının stresinden arınmasına, hem de yorgun ve gergin kişilere yardımcı oluyor.