Gazete Vatan Logo

Steam indirimleri başladı! CS GO bedava oldu!

PC oyuncularının büyük bir merakla bekledikleri 'Steam Sonbahar İndirimleri' geçtiğimiz gün itibariyle başladı. İşte indirime giren oyunlar ve diğer tüm detaylar...

Steam indirimleri başladı! CS GO bedava oldu!

Steam için PC oyunculuğunun en önemli platformu konumunda. Hemen hemen bütün oyunlar dijital olarak Steam üzerinden temin edilebiliyor. Oyuncular için en çok ilgi çeken dönemler ise indirim zamanları oluyor.

Bilindiği üzere Valve, her mevsim başlangıcında bir hafta süreyle birçok oyunda indirimler yapıyor.

Merakla beklenen 'Steam Sonbahar indirimleri' için startı verdi. 27 Kasım’da sona erecek olan Steam Sonbahar indirimleri için yüzlerce oyunda yüzde 95’lere varan indirimler yapıldı.

İndirim kuşağında ilk göze çarpan oyunlar kısa süre önce satışa sunulan Shadow of the Tomb Raider ve Assassin’s Creed Odyssey. İki oyunda da yüzde 30’un üzerinde bir indirim söz konusu. Ayrıca Valve tarafından geliştirilen Counter Strike Global Offensive de Sonbahar İndirimleri kapsamında ücretiz hale getirilmiş.

Dip not olarak tekrardan hatırlatalım. Mevcut indirimler 27 Kasım’da son bulacak. Muhtemelen bir sonraki Steam indirimleri de yılbaşına doğru gerçekleşecektir. O yüzden eğer dilediğiniz bir oyun varsa indirim listesine göz atmanızı tavsiye ederiz.

Haberin Devamı