Gazete Vatan Logo

10 oyunda yüzde 80'e varan indirim!

Aralarında Tom Clancy’s The Division, Just Cause 3 ve American Truck Simulator gibi çok sayıda kullanıcısı olan oyunların fiyatında yüzde 80'e varan indirim yapıldı.

10 oyunda yüzde 80'e varan indirim!

2018'in son günlerinde Steam kış indirimleri kapsamında 10 farklı oyunda büyük indirime gidildi. Çok sayıda kişi tarafından oynanan oyunlarda yapılan indirimler kullanıcıların yüzünü güldürdü.

İşte 3 Aralık tarihine kadar sürcek olan indirimlerle fiyatı düşen 10 oyun:

1. Tom Clancy’s The Division

Fransız yapım şirketi Ubisoft tarafından geliştirilen Tom Clancy’s The Division, indirimlerden önce 259 TL'ye iken, şu anda 38,85 TL'den satılıyor.

2. Age of Empires III: Complete Collection

Uzun yıllardır strateji bağımlılarının en büyük tercihleri arasında yer alan "Age of Empires" serisinin üyelerinden biri olan "Age of Empires III: Complete Collection" indirimlerden önce 59 TL'den alıcı buluyordu. Şimdi ise 14,75 TL.

3. Just Cause 3

Aksiyon seven oyunuların gözdelerinden olan bu oyun indirimlerden önce 45 TL'den satılıyordu. İndirim sonrasında ise 6,75 TL'ye kadar düşmüş durumda.

4. Rise of the Tomb Raider

Yine aksiyon seven oyuncuların favorilerinden biri. Sürükleyici hikayesiyle sizi içine çekecek olan Rise of the Tomb Raider, 89 TL'den 17,80 TL'ye düştü.

Haberin Devamı

5. American Truck Simulator

Amerikan kamyonlarını kullanarak paketleri teslim edeceğiniz bu oyunda uzun yol şoförlüğü yapacaksınız. Oyunun fiyatı ise 59 TL'den 14,75 TL'ye düştü.

6. This War of Mine

Straeji severlerin vazgeçilmezlerinden biri olan bu oyun yüzde 70'lik indrim sonrasu 9 lira 30 kuruştan satılıyor.

7. Quantum Break

Senaryosuyla beğeni toplayan "Quantum Break", yüzde 75'lik indirimle 14,75 TL'den satılıyor.

8. LIMBO

İlk çıktığında 'indie' olarak kabul edilen LIMBO, bağımsız oyun geliştiriciler tarafından tasarlanan basit fakat sürükleyici bir mecara oyunu. 2 boyutlu haritada bulmacaları çözerek karakterinizi son adıma kadar taşımanız gereken bu oyun 49 TL'den 14,40 TL'ye düştü.

9. Planet Coaster

Lunapark tasarlayıp işletmesini üstlendiğiniz bu eğlenceli strateji oyunu hemen her yaş kitlesine hitap ediyor. Paradox tarafından geliştirilen oyun, yüzde 76'lık indirimle 26,88 TL'den satışta.

10. Mount & Blade Full Collection

10'uncu sırada ise sanal dünyada Türkiye'nin gurur kaynaklarından biri olmayı başaran 'Mount & Blade' var. Bağımsız Türk yapımcıların bir araya gelerek geliştirdikleri ve dünya çapında bir dönem 'Çok Satanlar' bölümünün zirvesinde bulunan bu oyun 69,99 TL'den 17,49 TL'ye düştü.

Haberin Devamı