Gazete Vatan Logo
Magazin Star Wars'ı ilk gün 43 bin kişi izledi

Star Wars'ı ilk gün 43 bin kişi izledi

'Yıldız Savaşları' efsanesinin 3. ve son bölümü 'Sith'in İntikamı'ndan en az 9 milyar dolarlık gelir bekleniyor

Bilim kurgu sinemasının efsaneleşen filmi Yıldız Savaşları'nın üçüncü ve son bölümü olan "Sith'in intikamı", dünya ile eş zamanlı olarak Türkiye'de 104 sinemada aynı anda gösterime girdi. Ünlü yönetmen George Lucas'ın filmini ilk gün 43 bin 133 kişi izledi. Filmin tam bir görsel şölen olduğu görüşünde birleşen izleyiciler, son bölüm olmasına ise üzülüyor ve "Mutlaka bu serinin devamı çekilmeli" diyor.

Lucas dünyanın en zenginlerinden
Yıldız Savaşları serisinin ilk filmi 1977 yılında gösterime girdi. O günden beri gişe hasılatının yanı sıra, videolar ve oyuncaklardan 20 milyar dolardan fazla para kazanıldı. Yönetmen Lucas da filmler sayesinde 3 milyar dolarlık şahsi servete kavuşarak dünyanın en zengin 194'üncü kişisi oldu.

Star Wars kahramanları Metrocity'de
Levent'te bulunan Metro City Alışveriş Merkezi, "Star Wars" filminin kahramanlarının karton maketleri ile süslendi. Bu arada alışveriş merkezinde her gün Star Wars filmleri ile ilgili yeni bir etkinlik yapılacak. Yarın oyuncu Tamer Karadağlı Star Wars Fan Kulüpleri'nin söyleşisine katılacak. Ayrıca önümüzdeki günlerde açılacak "Jedi Arşivleri" isimli sergide filme ait 120'den fazla, çoğu nostaljik ürün bir arada görülebilecek.

Haberin Devamı