Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 9 Kasım Perşembe

9 Kasım Perşembe günü Star TV, sabah 06:45’de başlayan “Bugün” adlı güncel program ile ekranlarda yerini alıyor. Gündem ötesi gelişmeleri en ince ayrıntıları ile karşınıza çıkartan program ile dolu dolu güzel bir sabaha başlayabilirsiniz. Akşam kuşağında ise sevilen dizi “Siyah İnci” yeni bölümü ile yine sevenlerinin tutkusu olacak. Sürükleyici karelerin ve heyecanı doruklara çıkaran kesitlerin göze çarptığı dizi ile renkli bir Perşembe akşamına hazır olun. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi takipte kalabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 9 Kasım Perşembe

Sabah Celal Pir’in sunduğu “Bugün” adlı güncel program ile yayın akışı başlıyor. Siyaset, ekonomi, yaşam ve sağlık gibi daha pek çok konu başlıkları ile zenginleştirilen programdan farklı bilgiler edinirken merak ettiklerinize de cevap bulabilirsiniz. Hemen ardından “Beni Affet” adlı yerli dizinin tekrar bölümü ekranlara geliyor. Sabah ritüelleriniz arasında dizi seyretmek de varsa 08:30’da mutlaka bu aşk konulu diziyi kaçırmayın.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 09:45’i gösterdiğinde ise yerli dizi “Adını Sen Koy” tekrarı ile yayında yerini alıyor. Dizinin hemen bitiminden sonra 11:00’da “Duymayan Kalmasın” adlı canlı magazin programı sevenlerinin karşısına çıkıyor. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu ortaklığı ile sunulan programda magazin dünyasının nabzı tutulacak. Günün en çok konuşulan magazin konuları hakkında bilgi edinirken eğlenceli dakikalara da şahit olabilirsiniz.

13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı yaşam programı canlı yayına geçecek. Farklı acıklı yaşam öyküleri ile hayrete düşerken çoğu zaman da hüzünleneceksiniz. Kayıp dosyalarından cinayet konularına kadar aralanmayı bekleyen farklı gizemli olaylar çözüme kavuşturulmaya hız kesmeden devam ediyor. Gün ortasında sevilen iki dizi yeni bölümü ile dizi severleri memnun etmeyi başarıyor. 15:30’da “Beni Affet” hemen ardından 17:15’de de “Adını Sen Koy” adlı dizi yeni bölümü ile ekranlarınızda olacak.

Haberin Devamı

19:00’da “Star Haber” en çarpıcı konu başlıkları ile gündeme dair siyasi, sosyal, yaşam ve sağlık alanlarındaki gelişmeleri gözler önüne seriyor. Güçlü muhabir kadrosu ile verilerini toplayan ve seyircileri karşısına getiren haber bülteni ile dünya gündeminden haberdar olabilirsiniz. 20:00’da “Siyah İnci” adlı yerli dizi sürpriz gelişmeleri ile sevenlerinin heyecanını yükseltecek. Kah üzüleceğiniz kah sevineceğiniz kareler ile unutulmaz bir dizi keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Kenan ile Hazal’ın tuhaf buluşması, Vural’ı çılgına döndürür. Vural bu durumun hesabını hem Kenan’a hem de Hazal’a soracaktır. Balıkçı kulübesinde, birbirlerinden aşklarını gizler hale gelmiş iki çiftin buluşması, ekranları karşısındaki seyircilerine heyecan dolu dakikalar yaşatacak.

Haberin Devamı

23:45’de “Hayat Sırları” adlı yerli dizi tekrar bölümü ile karşınıza çıkıyor. 02:30’da “Fazilet Hanım ve Kızları” dizisinin, 04:40’da ise “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı yaşam programının tekrarı ekranlara geliyor.