Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 8 Ağustos Salı

Star TV 8 Ağustos Salı günü yayın akışı Aramızda Kalsın yerli dizisinin tekrar bölümüyle yayına başlıyor. Ardından Ezgi Sertel İle Lezzetin Haritası Star TV ekranlarına geliyor. Hemen sonra Türk Malı Aile Komedisi yayına giriyor. İlerleyen saatlerde ise Kiralık Aşk ve Söz dizilerinin tekrar bölümleri yayınlanıyor. Akşam kuşağına gelindiğinde Dolunay dizisi yeni bölümüyle Star’da! Dolunay dizisinden sonra da Büyük Budapeşte Oteli yabancı sinema filmi TV’de ilk kez Star ekranlarında yayınlanıyor. 8 Ağustos Salı günü Star TV yayın akışının tüm detayları bu haberde…

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 8 Ağustos Salı

Star TV 8 Ağustos Salı akışı 05.00’da Aramızda Kalsın yerli dizisinin tekrar bölümüyle başlıyor. Aramızda Kalsın’ın her bölümünde eğlence dolu dakikalar yaşanıyor. Aramızda Kalsın’ın tekrar bölümden hemen sonra bir başka bölüm tekrarı yeniden Star TV ekranlarında yayınlanıyor. Ardından Hayat Bazen Tatlıdır yerli dizisi tekrar bölümüyle ekranlara geliyor. Hayat öğretmenin bu bölümde başına gelenleri görünce hayrete düşeceksiniz. Hayat Bazen Tatlıdır yerli dizisinin tekrar bölümünün ardından Ezgi Sertel İle Lezzeti Haritası yayına giriyor. Türkiye’nin dört bir yanını gezen Ezgi Sertel daha önce adı duyulmamış saklı cennetleri buluyor. Gittiği yerlere özgü yemekleri tadarak yaşadıklarını izleyicilere aktarıyor.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10.30’da Türk Malı Aile Komedisi yer dizisi tekrar bölümüyle Star TV yayın akışında yerini alıyor. Yaz günlerinde komik ve eğlenceli dakikalar geçirmek istiyorsanız Türk Malı Aile Komedisini sakın kaçırmayın. Türk Malı Aile Komedisi biter bitmez Star TV’nin en çok izlenen dizilerinden Kiralık Aşk dizisinin tekrar bölümü yayınlanıyor. Kaçıranlar ve tekrar seyretmek isteyenler için Kiralık Aşk tekrar bölümü 13.00’da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Haberin Devamı

15.45’te Söz dizisi tekrarıyla yayınlanıyor. Yavuz’un kritik kararlar verdiği bu bölümü kaçırdıysanız mutlaka izlemelisiniz. Söz yerli dizisinin tekrar bölümünün ardından Star Haber bülteni yayına giriyor. Star Haber’de tüm gündem haberlerini bulabilirsiniz. Star Haber 18.45’te Star TV ekranlarında yayınlanıyor.

20.00’da izleyicilerin merakla beklediği Dolunay dizisinin yeni bölümü akşam kuşağında yerini alıyor. Hakan’ın Ferit’e karşı planlar yaptığı bu bölümde, Ferit ve Nazlı’nın anlaşmaları Demet’i unutturuyor. Heyecan dolu bu bölümde olacakları mutlaka izlemelisiniz. 22.00’da TV’de ilk kez yayınlanacak olan Büyük Budapeşte Oteli yabancı sinema filmi Star TV ekranına geliyor. Film 20. Yüzyıl zamanlarında ve iki savaş arası dönemde geçiyor. Başrolde Ralph Fiennes’ın yer aldığı film komedi, dram ve polisiyle türünde uyarlanmış. TV’de ilk kez yayınlanacak olan Büyük Budapeşte Oteli yabancı sinema filmini kaçıranlar için hemen ardından tekrar yayını yayınlanacaktır.

Haberin Devamı

03.00’da yayın akışı dizi tekrarlarıyla devam ediyor. Kardeş Payı ve Aşka Tutsak dizilerinin sırasıyla tekrar bölümleri gece vakitlerinde yayına giriyor.