Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 7 Temmuz Cumartesi

7 Temmuz Cumartesi gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlıyor. Ekranları renkli ve heyecanlı kılan dizi ile güzel bir cumartesi sabahına uyanabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Köstebekgiller: Gölgenin Tılsımı” adlı yerli sinema filmi karşınıza çıkacak. Çocukların en büyük eğlencesi olan sinema filmini ailece izleyerek akşamınıza renk katabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 7 Temmuz Cumartesi

Sabah saat 07:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Sevilen dizinin son bölümlerini kaçırdıysanız tekrarlarını izleyerek tüm merak ettiğiniz kesitleri öğrenme şansı elde edebilirsiniz. Saatler 09:30’a geldiğinde, “Kiralık Aşk” adlı dizinin tekrar bölümü sevenleri ile buluşacak. Sabah saatlerinde başlayan dizi ile güzel ve eğlence dolu bir sabah keyfi gerçekleştirebilirsiniz. 12:00’da “Eğlendirme Dairesi” adlı programın tekrar bölümü hayranlarını karşılıyor. Gün ortasına renkli ve eğlenceli bir başlangıç yapmak isterseniz bu komedi dolu programı seyretmeyi sakın unutmayın.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 13:45’e geldiğinde, “Yaktın Beni” adlı yerli sinema filmi ekranlarınızda yerini alacak. Sevilen film ile gün ortanızı çok daha eğlenceli şekilde geçirebileceksiniz. 15:45’de ekranların yeni yüzü olan “Erkenci Kuş” adlı dizi tekrar bölümü ile yayın akışına geçecek. Dizinin ikinci bölümünü kaçırdıysanız hafta sonuna özel bu tekrarını seyretmeyi sakın unutmayın.

Haberin Devamı

18:45’de “Star Haber” adlı akşam bülteni ile yayın devam edecek. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeleri, ayrıntıları ile birlikte bu akşam bülteninden seyredebilme imkanı elde edeceksiniz. Sağlıktan siyasete, emlaktan politikaya kadar akla gelebilecek tüm konu başlıklarına ait gelişmeler sizlerle buluşacak. 20:00’da “Köstebekgiller: Gölgenin Tılsımı” adlı yerli sinema filmi yayına geçiyor. Çizgi film konseptinde olan film, hem çocukların hem de ebeveynlerin komik anlar yaşamasına yardım ediyor.

21:45’de “Erkenci Kuş” adlı dizinin tekrar bölümü bir kez daha yayında yerini alıyor. Saatler 00:45’e geldiğinde ise “Rüzgarda Salınan Nilüfer” adlı yerli sinema filmi sizlerle buluşuyor. TV’de ilk kez yayınlanacak olan film ile güzel bir hafta sonu gecesi geçirebileceksiniz. 02:30’da “Rüzgarda Salınan Nilüfer” adlı filmi bir kez daha izleyebileceksiniz. 04:00’da “Cesur ve Güzel” adlı yerli dizinin tekrarı ekranlarınızda olacak. Hemen ardından 05:20’de “Hayat Bazen Tatlıdır” adlı yerli dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz.

Haberin Devamı