Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 7 Kasım Salı

7 Kasım Salı günü Star TV, sabah 06:45’de “Bugün” adlı güncel yaşam programı ile ekranlarda yerini alıyor. Sabahın ilk ışıkları ile ekranlara başlayan programda daha çok gündeme dair gelişmeler irdeleniyor. Sağlıklı yaşam, ekonomi, siyaset, sosyal hayat ve daha fazlası en çarpıcı ve tarafsız bilgiler ışığında seyirciye aktarılıyor. Akşam kuşağında ise “Ufak Tefek Cinayetler” adlı yerli dizinin yeni bölümü bomba gibi gelişmeleri ile seyircilerine her karesinde merak uyandırıcı anlar yaşatıyor. Salı akşamınızın ritmini tutan yeni bölümü sakın kaçırmayın.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 7 Kasım Salı

Sabah 06:45’de başlayan “Bugün” adlı program ile dünyayı ve Türkiye’yi ilgilendiren tüm sıcak gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. Ardından 08:30’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı yerli dizinin tekrar bölümü ile yayın kaldığı yerden devam edecek. Merakınızı diri tutan ve sürükleyici anlar yaşatan dizinin akşam kuşağına ait yeni bölümünü seyredemediyseniz bu fırsatı mutlaka değerlendirin. Keyif dolu dakikalar sizi bekliyor.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11:00’da “Duymayan kalmasın” adlı magazin programı ile yayın akışı hız kesmeden devam ediyor. Ünlülerden sanatçılara ve sosyal medya fenomenlerine kadar arka planda gelişen tüm gelişmeler sizlerle… Konuklarla birlikte ele alınan günün en sıcak gelişmeleri “Duymayan Kalmasın” yayınıyla ekranlarınızda… Olayların en ince ayrıntılarına kadar gerçek yüzü araştırılıp masaya yatırılacak.

13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel program karşınıza oluyor. Sır perdesi ile gizlenmiş en acıklı olayların gerçek yüzü ve detayları bu program ile ekranlarınızda yer alıyor. Güçlü muhabir kadrosu ve araştırmacı ekibi ile tüm faili meçhul cinayetler ve kayıplar ayrıntılarıyla çözüme kavuşturulmaya çalışılacak. 15:30’da “Beni Affet” adlı yerli dizinin yeni bölümü ile gün ortası devam edecek. Hemen ardından 07:15’de ise sevilen dizi “Adını Sen Koy” ekranlara giriş yapacak.

Haberin Devamı

19:00’da “Star Haber” bülteni dünya üzerindeki en sıcak gelişmelerden bilgi sahibi olmanızı yardım ediyor. Akşam kuşağı ile başlayan haber bülteninde yine siyasi, sosyal, yaşam ve ekonomi alanlarını ilgilendiren gündem başlıkları ile tüm gelişmeler ayrıntılarıyla sizlere sunulacak. Haber bülteninin bitiminde sonra yerli dizi “Ufak Tefek Cinayetler” yeni bölümü ile yayına başlıyor. Dört adam ve dört kadın arasında sürüp giden sır dünyası… Rekabet, aşk, hırs ve daha fazlası… Her karesinde etkilemeyi başaran dizinin yeni bölümü ile adeta ekranlarınız karşısına kilitli kalacaksınız.

23:45’de “Hayat Sırları” isimli yerli dizinin tekrarı karşınızda oluyor. 02:30’da “Siyah İnci” adlı dizi tekrarı ile ekranlara geçerken 04:40’da ise “Olay Yeri Balçiçek İlter” tekrar bölümü ile olayların sır perdesini kaldırmaya devam ediyor.

Haberin Devamı