Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 6 Aralık Çarşamba

6 Aralık Çarşamba günü Star TV yayın akışı “06:45’de “Bugün” adlı gündem gelişmelerini ele alan canlı yayın programı ile ekranlardaki yerini alacak. Celal Pir’İn sunumu ile devam eden programdan gündeme ait tüm siyasi, sosyal, yaşam ve sağlık gibi konular hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Hayat Sırları” adlı sevilen dizinin yeni bölümünü izleyebileceksiniz. Sürükleyici ve heyecan dolu diziyi seyrederek hareketli bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 6 Aralık Çarşamba

Sabahın ilk saatlerinde “Bugün” adlı canlı yayın programı ile gündeme dair sıcak gelişmeler ekranlarınıza aktarılacak. Dünya üzerinde ve Türkiye’de gelişen tüm güncel gelişmeleri izleyebilme şansı elde edeceksiniz. Sabaha dolu dolu güzel bir başlangıç yapmak istiyorsanız mutlaka seyretmeyi unutmayın. Hemen ardından 08:30’da “Siyah İnci” adlı sevilen yerli dizinin tekrar bölümünü yayında olacak. Sürükleyici dizinin yeni bölümünü kaçırdıysanız yeni bölümüne geçmeden önce bu tekrarını izleyebileceksiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11:00’da “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programı ile yayın akışı hız kesmeden devam ediyor. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu ortaklığı ile sunulan, değerli konukların katılımı ile zenginleştirilen eğlence dolu programdan magazin dünyasına özgü pek çok sıcak gelişmeleri takip edebileceksiniz. Ünlülerden sanat camiasına kadar daha pek çok konu başlıkları ile her anı heyecan dolu bir program daha sizleri bekliyor.

13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programı canlı yayında yerini alacak. Gün ortasında karşımıza çıkan programda yine pek çok kayıp dosyaları ve faili meçhul cinayet haberleri ele alınıyor, araştırılıp çözüme götürülmeye çalışılıyor. Gün ortasında ayrıca yerli iki dizinin yeni bölümü ekranlarda göze çarpıyor. İlk olarak 15:30’da “Beni Affet” adlı dizinin yeni bölümünü izleyebileceksiniz. Hemen ardından 17:15’de “Adını Sen Koy” dizisi yeni bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Haberin Devamı

19:00’da “Star Haber” ile akşam haberlerine giriş yapılıyor. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye kadar uzanan geniş içeriği ile gündeme ait tüm gelişmeleri ekranlarınız karşısından öğrenebileceksiniz. 20:00’da Hayat Sırları” adlı dizi ile akşam kuşağı başlıyor. Yüzleşme, hırs, aşk, mutluluk ve hüzün ekseninde geçen heyecan dolu diziyi mutlaka seyretmeyi unutmayın. 23:45’de “Ufak Tefek Cinayetler” adlı polisiye dizinin tekrar bölümünü izleyebilirsiniz. 02:30’da yerli bir dizinin, 04:40’da ise “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programının tekrarı sizlerle oluyor.

Haberin Devamı