Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 5 Temmuz Perşembe

5 Temmuz Perşembe gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı yerli dizinin tekrar bölümü ile başlıyor. Sevilen heyecan dolu dizinin tekrarlarını hafta içi her gün Star ekranları karşısından seyredebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Geleceğin Starları” adlı yeni yarışma programı Star ekranlarına dahil oluyor. Heyecanlı ve sürükleyici kesitler yaşatan program ile akşamınıza renk katabileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 5 Temmuz Perşembe

Sabah saat 07:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizi sizlerle olacak. Ekranları eğlenceli ve keyifli kılan dizinin tekrar bölümlerini hafta içi her gün aynı saatte seyredebilirsiniz. Hemen ardından 09:30’da “Kiralık Aşk” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara geçecek. Aşk temalı dizi ile her sabah keyifli vakitler yaşayabilirsiniz. 12:00’da “En Güzel Bölüm” adlı magazin programı yeni bölümü ile sizlerle buluşuyor. Magazin severleri karşılayan program, magazin dünyasının sıcak gelişmelerini detaylı şekilde yayına aktarıyor. Ünlü camiasına ait tüm merak edilenler, detayları ile birlikte ekranlarda yerini alıyor. 12:15’de “Ufak Tefek Cinayetler” adlı yerli dizinin tekrar bölümü sevenlerinin karşısına çıkacak. Öğle vakitlerinde dizi izlemekten hoşlanıyorsanız, Star ekranlarının bu sevilen dizisini sakın kaçırmayın.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:15’de “En Güzel Bölüm” adlı magazin programının tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Öğle vaktinde yeni bölümünü kaçırdıysanız bu tekrar bölümünü seyretmeyi unutmayın. 15:30’da “Kalbimin Sultanı” adlı yerli dizinin tekrar bölümü hayranlarının karşısına çıkıyor. Tarihi kesitlerini aşk sahneleri ile birleştiren efsanevi dizi, yine tüm izleyenlerine heyecanlı anlar yaşatacak.

Haberin Devamı

Saatler 18:45’e geldiğinde, “Star Haber” adlı akşam bülteni ile karşılaşacaksınız. Haber dünyasının tüm sıcak gelişmelerini ayrıntılı şekilde ekranlarınızdan seyredebilirsiniz. Sağlıktan siyasete, politikadan yaşama kadar akla gelebilecek tüm gelişmeler sizlerle olacak. 20:00’da “Geleceğin Starı” adlı yeni yarışma programı ekranlarda yerini alıyor. Star ekranlarını renklendiren program ile heyecanlı bir akşama başlangıç yapabileceksiniz.

Saatler 22:45’e geldiğinde yerli bir dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. 01:45’de bir başka yerli dizi daha ekranlara geçecek. 03:50’de “Cesur ve Güzel” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. 05:20’de ise “Hayat Bazen Tatlıdır” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlarda olacak. Sevilen dizinin tekrarlarını seyrederek sabaha doğru güzel ve keyifli bir TV saati gerçekleştirebilirsiniz.

Haberin Devamı