Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 5 Aralık Salı

5 Aralık Salı günü Star TV, sabah 06:45’de “Bugün” adlı haber tadında geçen güncel yaşam programı ile yayın akışını başlatıyor. Siyaset, aktüel, spor, magazin, ekonomi ve yaşam gibi daha pek çok konu başlıkları hakkındaki gelişmeleri sabahın erken saatlerinde ekranlarınızdan takip edebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı polisiye dizinin yeni bölümü başlıyor. Seyrederken gelişen olaylar karşısında hem hayrete düşebilir hem de heyecan dolu anlar yaşayabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için de haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 5 Aralık Salı

Sabahın erken saatlerinde başlayan “Bugün” adlı güncel program sayesinde haber dünyasına ait pek çok gelişmeleri takip edebilirsiniz. Program bittikten hemen sonra 08:30’da “Hayat Sırları” adlı gizemli kesitlerle dolu olan heyecan dolu dizinin tekrar bölümü ekranlarda yerini alıyor. Sevilen dizinin yeni bölümünü kaçırdıysanız tekrarını mutlaka seyretmeyi unutmayın…

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 11:00’ı gösterdiğinde “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programı sevenleri ile buluşuyor. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu ortaklığı ile sunulan renkli programa birbirinden değerli konuklar da katılıyor. Magazin gündemine ait tüm gelişmeler masaya yatırılarak yorumlanmaya çalışıyor. Ünlülerden internet fenomenlerine, film galalarından dünya çapında verilen ödüllere kadar pek çok konu incelenmeye tüm hızıyla devam ediyor.

Saatler 13:00’a geldiğinde “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı canlı canlı yayına geçen güncel programı seyredebileceksiniz. İzi sürülememiş pek çok kayıp dosyası ve faili meçhul cinayet konuları detaylı şekilde analiz edilerek çözülmeye ve gerçeklerle yüzleştirilmeye çalışılıyor. Yürek burkan acıklı hikayeler karşısında bazen heyecan dolu anlara teslim olabilir bazen de heyecan dolu anlara şahitlik edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Gün ortasına gelindiğinde sevilen yerli iki dizinin yeni bölümlerini izleyebileceksiniz. 15:30’da “Beni Affet” adlı aşk temalı dizinin yeni bölümü ekranlarda yerini alıyor. Hemen ardından da 17:15’de “Adını Sen Koy” adlı sevilen diğer dizi başlıyor. 19:00’da da “Star Haber” ile haber saatine geçilecek. Siyasetten sağlığa, ekonomiden yaşama kadar uzanan geniş konu başlıkları ile gündeme dair tüm gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

20:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı polisiye dizi ile akşam kuşağına geçiliyor. Sevilen diziyi seyrederek akşamınızı daha eğlenceli ve heyecanlı kılabilirsiniz. 23:45’de “Siyah İnci” adlı dizinin tekrarını izleyebileceksiniz. 02:30’da yerli bir dizinin, 04:40’da ise “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programının tekrarı ekranlara gelecek.

Haberin Devamı