Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 4 Kasım Cumartesi

4 Kasım Cumartesi günü Star TV yayın akışı sabah 06:30’da başlayan “Siyah İnci” adlı dizi ile ekranları selamlıyor. Sürükleyici aşk dizisi ile güne başlayarak güzel dakikalar geçirebilirsiniz. Akşam kuşağında ise “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı yerli dizinin yeni bölümü yayında yerini alıyor. Sinan, Hazan ve Yağız arasında geçen uzun soluklu gelişme nasıl sonuçlanacak? Merak ettiğiniz en ince detaylar yeni bölüm ile Star ekranlarınızda…Kanalın yayın akışı hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 4 Kasım Cumartesi

Sabah erken saatlerde ekranlara gelen “Siyah İnci” tekrar bölümüyle sevenlerini bir kez daha mutlu ediyor. Hemen ardından “Star Life” adlı magazin programı hafta sonuna hızlı bir giriş yapacak. Magazin dünyasını sarsan en bomba gelişmeler, birbirinden şok edici haberler ekranlarınıza yansıyacak. Tüm merak ettiğiniz magazin olayları için saat 10:00’da Star’da olun…

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:45’de “Hayat Sırları” adlı yeni dizinin tekrar bölümü ile yayın akışı kaldığı yerden devam ediyor. Mustafa ve İnci arasında bilinmeyen sır perdesi ne? Nasıl gün yüzüne çıkacak? Her karesiyle merak uyandıran diziyi izlerken etkileneceğiniz ve ekranlara bağlanacağınız kesin! Yeni bölümünü izleyemediyseniz mutlaka ekranlarınızın başına geçin…

15:30’da “İstanbullu Gelin” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara geliyor. Konakta gelişen gerginlikleri ve yaşanan yeni gelişmeleri kaçırdıysanız bu tekrar bölümü sakın kaçırmayın. 19:00’da “Star Haber” bülteni dünya gündemine oturmuş siyasi, sosyal, ekonomik ve sağlık konuları üzerine çeşitli gelişmeleri ele alacak. En sıcak son dakika haberlerini haber bülteni üzerinden öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

20:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı yerli dizinin yeni bölümü ile akşam kuşağı başlıyor. Yağız, Sinan ve Kazan üçlüsü arasında gerilim artacak. Sinan’ın ortaya attığı suçlamalar Hazan’ın hayatta farklı bir yola girmesini etkiliyor. Yalanların, şüphenin ve intikamın pençesinde ilerleyen hikaye karşısında siz de ekranlarınızın başındayken şaşkınlıklar geçirebilirsiniz.

Gece kuşağında ise en popüler yerli dizilerin tekrar bölümleri yayın akışına geçecek. 00:15’de “Hayat Sırları” adlı dizinin tekrarı ile ekranların karşısına geçebilir ve gecenizi daha sürükleyici hale getirebilirsiniz. 03:10’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı yerli dizi tekrar bölümü ile ekranlarda yerini alacak. Hemen ardından saat 05:15’de ise “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı yerli dizinin tekrarı sevenlerinin karşısına çıkıyor.