Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? 4 Ekim Çarşamba

Star TV 4 Ekim yayın akışında, ilk olarak Celal Pir’in sunumuyla ekrana gelecek olan haber programı Bugün, saat 06.45’te canlı olarak yayınlanacak. Sonrasında Star TV yayın akışı Beni Affet ve Adını Sen Koy adlı yerli dizilerin tekrar bölümüyle devam edecek. Duymayan Kalmasın adlı magazin programı ve Balçiçek İlter ile Olay Yeri programının canlı yayınından sonra, Adını Sen Koy ve Beni Affet dizilerinin yeni bölümleri Star TV ekranlarında olacak. Star Haber sonrasında Star TV yayın akışı Çember adlı sinema ve Siyah İnci adlı dizinin tekrarının yayınlanmasıyla sona erecek.

Star TV yayın akışında bugün neler var? 4 Ekim Çarşamba

Star TV’de 4 Ekim tarihli yayın akışı, Bugün adlı haber programının sabah kuşağında yayınlanması ile başlayacak. Saat sabah 06.45’te canlı olarak ekranlara gelecek programın sunucusu ise başarılı haber spikeri Celal Pir. Meslekte 34 yılı geride bırakan gazeteci Celal Pir’in sunumuyla, hem hayatın içinden birçok renkli veya dramatik haberler, sosyal medya haberleri, ülkemizden ve yurt dışından önemli gelişmeler, hem de siyaset ve sıcak gelişmeler ekranlara geliyor. Programda gazete manşetlerine de bakılıyor.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Star TV sabah yayın akışı, Bugün adlı haber programından sonra Beni Affet adlı yerli dizi Star TV ekranlarında olacak. Sabah saat 08.30’da ekranlara gelecek olan diizide, hem aşk için kardeşlerin verdiği mücadele, hem de bir ailenin iç hesaplaşmaları ve geçmişte yapılan suçlar yüzünden ödemeleri gereken bedeller konu alınmakta. Yıllardır Star TV’de yayın hayatını başarıyla sürdüren yerli dizinin başrollerinde ise Murat Danacı, Şeyma Korkmaz, Nusret Şenay, Gamze İğdiroğlu ve Mert Altınışık gibi isimler yer alıyor.

Haberin Devamı

Beni Affet’ten sonra sabah kuşağında bir başka başarılı dizi Adını Sen Koy Star TV ekranlarında saat 09.45’te yayınlanacak. İzleyicileri her gün ekrana kilitleyen dizide, Erkan Meriç ve Hazal Subaşı başrol oyuncuları. Başarılı ikiliye dizide Yaprak Durmaz ve Ezgi Baran gibi oyuncular eşlik ediyor. Dizide, Ömer ve Zehra adında karakterlerin yaşadığı aşk ve aralarında geçen olaylar ile, yaşanılan konakta olan olaylar anlatılıyor.

11.00’de, Duymayan Kalmasın adlı magazin programı, canlı olarak ünlü gazeteci Cengiz Semercioğlu ve Seren Serengil’in sunumuyla ekrana gelecek. Renkli hayatların anlatıldığı ve keyifli sohbetlerin yer aldığı program sonrası Balçiçek İlter İle Olay Yeri adlı program canlı olarak 13.00’de yayınlanacak.

15.30’da ise, Beni Affet’in yeni bölümünü, 17.15’te ise Adını Sen Koy’un yeni bölümünü izleyebilirsiniz.

19.00’da Nazlı Çelik’in sunumuyla Star Haber’in ekrana gelmesinden sonra, 20.00’de Çember adlı sinemayı ve 22.30’da Siyah İnci adlı yerli diziyi Star TV’de izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı