Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 31 Ocak Çarşamba

31 Ocak Çarşamba gününe ait olan Star TV yayın akışı, 06:45’de “Bugün” adlı haber bülteni ile güne başlangıç yapıyor. Haber dünyasının tüm gelişmelerini ve son dakika olaylarını bu sabah bülteninden anlık olarak öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise “Kung Fu Yoga” adlı yabancı sinema filmi yayın akışına geçecek. Sinema keyfi yapmayı seviyorsanız, bu yabancı filmi sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgiye erişmek istiyorsanız haberimizin devamını takip edebilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 31 Ocak Çarşamba

Sabah 08:30’da “Beni Affet” adlı yerli dizinin tekrar bölümü ile karşılaşacaksınız. Hafta içi her gün aynı saatte yayın akışına başlayan diziyi kahvaltı saatlerinizde ailenizle birlikte izleyebilirsiniz. 09:45’de “Adını Sen Koy” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlarınıza geçecek. Sabaha erken başlıyorsanız bu iki renkli diziyi hafta içi her gün takip edebilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11:00’da “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programı sizlerle olacak. Canlı yayına geçen programı izlerken magazin programının tüm ayrıntılarından haberdar olabileceksiniz. Ünlülerin ve sanat camiasına özgü diğer kişiliklerin hayatlarına dair pek çok merak ettiğiniz gelişmeler ekranlarınıza yansıyacak. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu ortaklığı ile sunulan programı hafta içi her gün Star ekranlarınızdan seyredebileceksiniz.

13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel program ile karşılaşabileceksiniz. Güncel yaşama özgü gelişmeleri ele alan yayında kayıp dosyalarından yaşanmış cinayetlere kadar daha pek çok konu ele alınacak. Gün ortasında ise yerli iki dizinin yeni bölümü sizlerle olacak. 16:00’da “Beni Affet”, 17:15’de ise “Adını Sen Koy” adlı iki dizinin yeni bölümünü seyrederek mükemmel bir gün geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

19:00’da “Star Haber” adlı bülten ile akşam haberleri ile yayına geçecek. Sağlık, siyaset, ekonomi, yaşam ve piyasa gibi daha pek çok konu alanında bilgi edinebileceksiniz. 20:00’da “Kung Fu Yoga” adlı yabancı sinema filmini seyredebilirsiniz. Heyecanlı ve keyif dolu anlar yaşatan film ile akşamınız daha hareketli geçecek.

Gece kuşağında ise sinema filmlerinin ve fenomen dizilerin tekrarları ile renkli bir gece geçirebileceksiniz. 22:00’da “Babamın Günahları” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. Ardından saat 00:45’de “Kung Fu Yoga” adlı yabancı sinema filminin tekrarı ile karşılaşacaksınız. 02:45’de “Ömre Bedel Kız” adlı yerli sinema filmi sizlerle olacak. 04:40’da ise “Kara Sevda” adlı dizi yayına geçecek.