Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 31 Mayıs Perşembe

31 Mayıs Perşembe gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “İstanbullu Gelin” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Ekranların sevilen renkli dizisi ile mükemmel bir sabaha başlangıç yapabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Avlu” adlı dizinin yepyeni bölümü karşınızda yer alıyor. Polisiye kesitleri ile tüm izleyenlerini ekranları başına çeken dizi ile sürükleyici bir akşam keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 31 Mayıs Perşembe

Sabah saatlerinde “İstanbullu Gelin” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışında yer alacak. Son bölümü izleyemeyenler için yayına geçen dizi ile güzel bir TV keyfine şimdiden hazır olun. 08:30’da “Beni Affet” adlı dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkıyor. Ekranların sevilen dizisi ile heyecan dolu bir sabaha uyanabileceksiniz. Tekrar bölümü ile bile tüm izleyenleri ekranları karşısına çeken diziyi hafta içi her gün Star ekranlarınız karşısından takip edebilirsiniz. Hemen ardından 09:45’de “Adını Sen Koy” adlı dizinin tekrar bölümü başlıyor. Sabaha güzel bir giriş yapmak isterseniz bu heyecan dolu iki diziyi ekranlarınız karşısından seyredebilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11:00’da “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programı yayında olacak. Magazin dünyasının tüm sıcak gelişmelerini detaylı şekilde bu programdan seyredebilme imkanı elde edeceksiniz. Ünlüler dünyasını meşgul eden tüm gelişmeler ekranlarınıza dahil oluyor. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu ortaklığı ile sunulan programı keyif içinde izleyerek magazin dünyasının tüm gelişmelerinden haberdar olabilirsiniz.

Haberin Devamı

13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programı yayın akışına geçiyor. Güncel yaşam programından izine rastlanılamayan kayıpları ve yaşanmış cinayet olaylarını görebileceksiniz. Tüyler ürperten pek çok yaşanmış acıklı hayat öyküsü, programın konusunu oluşturacak. 16:00’da “Beni Affet” adlı dizinin yeni bölümü başlayacak. Ekranların sevilen dizisi ile heyecan dolu bir gün ortası geçirebileceksiniz. Hemen ardından 17:15’de “Adını Sen Koy” adlı dizinin yeni bölümü yayına geçecek. Gün ortasında dizi keyfi yapmayı seviyorsanız bu heyecanlı ve renkli dizileri izlemeyi düşünebilirsiniz. 19:00’da “Star Haber” adlı akşam bülteni yayın akışına geçiyor. Haber dünyasındaki gelişmeleri merak ediyorsanız bu bülteni seyretmeyi unutmayın. Sağlıktan siyasete, emlaktan politikaya kadar tüm gelişmeler yayın akışına aktarılacak.

20:00’da “Avlu” adlı dizinin yeni bölümü başlayacak. Sevilen heyecan dolu dizi ile akşamın nasıl geçtiğini bile anlayamayacaksınız. Her kesitinde macera ve aksiyon dolu anlar sunan diziyi keyif içinde izleyebilirsiniz. 00:15’de yerli bir dizinin tekrar bölümü yayında olacak. Ardından 01:45’de “Halil Necipoğlu ile Ramazan Bereketi” adlı sahur programı yayına geçiyor. Hemen ardından 03:40’da ise Güzel Köylü” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle oluyor.

Haberin Devamı