Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 31 Mart Cumartesi

31 Mart Cumartesi gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “Dolunay” adlı sevilen renkli aile dizisinin tekrar bölümü ekranlardaki yerini alacak. Her karesinde farklı kesitler sunan renkli diziyi, sabah saatlerinde izleyerek keyif dolu anlar geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı heyecan dolu dizinin yeni bölümü yayın akışına başlıyor. Fenomen dizinin yeni bölümü ile keyif ve heyecan dolu bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 31 Mart Cumartesi

Sabah saat 07:00’da “Dolunay” adlı dizinin renkli ve keyif dolu tekrar bölümünü seyredebilirsiniz. Dizinin hemen ardından 08:00’da “Öyle Ya Da Böyle” adlı sinema filmi ekranlar karşısına merhaba diyecek. Komedi dolu sinema filmi ile hafta sonu sabahınızı daha renkli ve keyifli bir atmosfere dönüştürebileceksiniz. Saatler 10:00’a geldiğinde, “Star Life” adlı magazin programı ile mükemmel bir kahvaltı saati sizleri bekliyor. Sabah kahvaltınızı yaparken değerlendirebileceğiniz bu programdan ünlü camiasına dair tüm merak ettiğiniz gelişmeleri ayrıntıları ile öğrenme imkanı elde edebileceksiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:15’de “Tülin Şahin ile Moda” adlı kadın programı ile renkli bir gün ortasına başlangıç yapabileceksiniz. Kadın giyim modasına ve yeni trendlere dair tüm merak edilenleri bu programdan detaylı şekilde analiz edebilirsiniz. 13:00’da “Avlu” adlı dizinin ilk tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. 16:00’da “Jet Sosyete” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara merhaba diyecek. Komedi dolu anlar yaşatan diziyi sevdiklerinizle birlikte seyrederek gününüzü renkli ve keyifli kılabilirsiniz.

Haberin Devamı

19:00’da “Star Haber” adlı akşam bülteni ekranlara dahil olacak. Haber dünyasının nabzını tutan tüm gelişmeleri anlık olarak detayları ile öğrenebilme imkanı elde edebileceksiniz. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye, politikadan emlak sektörüne kadar pek çok alandaki gelişmelerden detaylı şekilde bilgi sahibi olabileceksiniz.

20:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin nefes kesen yepyeni bölümü ekranları hareketlendirecek. Sevilen dizinin yeni bölümünü izlerken hafta sonu akşamınızı daha keyifli hale getirebileceksiniz. Gece kuşağında ise sevilen dizilerin ve programların tekrar bölümleri sizleri karşılıyor. 00:15’de “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin tekrar bölümü ile yayın akışı devam edecek. Ardından 03:00’da “Daire” adlı yerli sinema filmi, 04:40’da ise “Kara Sevda” adlı dizi tekrar bölümü ile ekranlar karşıısndaki yerini alacak.