Gazete Vatan Logo

STAR TV yayın akışında bugün neler var? - 31 Ekim Salı

31 Ekim Salı günü Star TV, sabah “Bugün” adlı güncel program ile yayın akışına başlıyor. Celal Pir’in sunumuyla devam eden program; siyasi yaşamdan ekonomiye, sosyal hayattan sağlığa kadar tüm gündem ötesi gelişmeleri ekranlarınızda buluşturuyor. Bilmedikleriniz ve öğrenmek istedikleriniz için sabah 06:45’de Star TV ekranlarında olun. Akşam kuşağında ise yeni dizi “Ufak Tefek Cinayetler” yeni bölümüyle yine sürükleyici bir akşam geçirmenize yardımcı oluyor. Polisiye sahnelerin iç içe geçtiği güzel bir bölüm ile TV keyfinizi taçlandırabilirsiniz. Kanalın yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak istiyorsanız haberimizi okumaya devam edin.

STAR TV yayın akışında bugün neler var? - 31 Ekim Salı

Sabah 06:45’de başlayan “Bugün” adlı yaşam programı seyircilerini dolu dolu güzel bir yayın akışı ile karşılıyor. Ardından 08:30’da “Beni Affet” adlı yerli dizinin tekrarı ekranlara geliyor. Fenomen dizinin yeni bölümlerini seyredemiyorsanız hafta içi sabahları başlayan tekrar bölümleri ile merak ettiklerinize cevap bulabilirsiniz. Yayının bitiminden sonra “Adını Sen Koy” adlı diğer sevilen dizinin tekrarı karşınıza çıkıyor. 09:45’de ekranlara giriş yapan dizi ile sabah başladığınız TV keyfinizi hız kesmeden sürdürebilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11:00’da “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programı ekranlarınıza gelecek. Stüdyo ortamında yarışma programlarından sanatçılara, internet fenomenlerinden müzisyenlere kadar ünlü camiasını meşgul eden pek çok konu irdeleniyor. Seren Serengil ve Cengiz Semercioglu sunumuyla gerçekleştirilen programı kaçırmayın!

13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı yaşam programı ile yayın akışı devam ediyor. Programda yine birbirinden farklı dünyaların acıklı hikayeleri ve yaşamsal kesitleri ele alınacak ve her birine köklü çözümler getirilmeye çalışılacak. 15:30’da “Beni Affet” adlı yerli dizinin yeni bölümü sevenleriyle buluşuyor. Sevilen diziyi saatinde izlemek için gün ortasında Star ekranlarınızda yerinizi alın. Ardından “Adını Sen Koy” isimli dizi yeni bölümüyle yayına geçiş yapıyor. Ömer ve Zehra hikayesindeki gelişmeler bakalım nasıl seyredecek? Tüm merak ettiğiniz detaylar yeni bölüm ile ekranlarınızda…

Haberin Devamı

19:00’da “Star Haber” dünya gündemini ilgilendiren en yeni gelişmeleriyle ekranlarda yerini alıyor. Dünya gündemine dair merak ettiklerinizi haber bülteni sayesinde tarafsız ve ayrıntılı şekilde ekranlarınızdan öğrenebilirsiniz. Ardından 20:00’da Ufak Tefek Cinayetler” adlı yerli dizinin yeni bölümüyle akşam kuşağı başlıyor. 4 kadın arasından hangisi suçlu? Rekabet, yalan ve sır eşiğinde ilerleyen dinamik dizinin yeni bölümü yine sevenlerini kendine hayran bırakacak. 23:45’de yerli dizi tekrar bölümüyle yeniden sevenleriyle buluşacak. 02:30’da “Cesur ve Güzel” dizisinin, 04:30’da ise “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı yaşam programının tekrarı ekranlarda yerini alacak.

Haberin Devamı