Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 31 Ağustos Perşembe

Star TV 31 Ağustos Perşembe günü yayın akışı Aramızda Kalsın ve Hayat Bazen Tatlıdır yerli dizilerinin tekrar bölümleriyle başlıyor. Dizilerden sonra ekranlara Ezgi Sertel İle Lezzetin Haritası programı geliyor. Öğle vakitleri geldiğinde ise sırasıyla İstanbullu Gelin, Kiralık Aşk ve Dolunay dizileri yayın akışında yer alıyor. Akşam kuşağı Star Haber programıyla başlayıp, Çarkıfelek yarışma programının yeni bölümüyle devam ediyor. Ardından Ateşböceği yerli dizisi özel bölümüyle Star TV ekranlarında yayınlanıyor. Ateşböceği dizisinden sonra ise yabancı sinema Kan yayın akışında sizlerle olacak. 31 Ağustos Perşembe günü Star TV yayın akışının tüm detayları bu haberde…

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 31 Ağustos Perşembe

07.00’da Star TV yayın akışı Aramızda Kalsın yerli dizisinin tekrar bölümüyle başlıyor. Her bölümünde eğlenceli dakikaların yer aldığı Aramızda Kalsın’ın bu tekrar bölümünü izlemelisiniz. Aramızda Kalsın dizisi bittikten hemen sonra bir başka yerli dizi Hayat Bazen Tatlıdır yayın akışında yerini alıyor. Bir gençlik dizisi olarak ekranlara gelen Hayat Bazen Tatlıdır 07.30’da Star TV ekranlarında olacak. Ardından Ezgi Sertel İle Lezzetin Haritası programı yayın akışında yerini alıyor. Türkiye’nin dört bir yanını gezerek, farklı yörelerin yemeklerini izleyicilerle buluşturan program Ezgi Sertel’in eğlenceli sunumuyla 09.30’da yayınlanıyor.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10.30’da İstanbullu Gelin yerli dizisinin tekrar bölümü yayınlanıyor. Aslı Enver ve Özcan Deniz’in başrollerinde yer aldığı dizide heyecanlı dakikalar sizleri bekliyor. İstanbullu Gelin dizisinden sonra da Kiralık Aşk yerli dizisi yayın akışında yerini alıyor. Bu bölümde aşk fırtınaları esiyor, kimsenin beklemediği olayların geliştiği bu bölümü 13.00’da Star TV ekranlarında bulabilirsiniz. Ardından Star TV’nin sevilen dizisi Dolunay kaçıranlar için tekrar bölümüyle 13.45’te yayınlanıyor.

Haberin Devamı

18.45’te akşam kuşağı Star Haber programıyla başlıyor. Haberlerin tüm detaylarıyla aktarıldığı programı akşam kuşağında izleyebilirsiniz. Star Haber’den sonra Star TV ekranlarının en çok izlenen programlarından Çarkıfelek programı yeni bölümüyle yayınlanıyor. Mehmet Ali Erbil’in eğlenceli sunumuyla gerçekleşen programda büyük ödül olan araba için yarışmacılar kıyasıya yarışıyor. Bu yeni bölümde bakalım arabanın sahibi kim olacak. Çarkıfelek 20.00’da Star TV ekranlarında!

22.15’te Ateşböceği dizisi özel bölümüyle yayınlanıyor. Dizinin bu özel bölümünde farklı olaylar sizleri bekliyor. Ateşböceği bittikten hemen sonra ekranlara yabancı sinema filmi Kan geliyor. Dram, gerilim ve suç türünde uyarlanan filmin sahneleri nefes kesiyor. Kan 01.00’da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

02.30’da Kan yabancı sinema filmi tekrar olarak yayınlanıyor. Ardından sırasıyla Aşka Tutsak ve Yüksek Sosyete dizilerinin tekrar bölümleri yayınlanacak.

Haberin Devamı