Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? – 30 Mayıs Salı

Star TV’nin 30 Mayıs 2017’ye ait yayın akışı Bugün programı ile başlıyor. Dünya ve Türkiye gündeminin nabzının tutulduğu bu programdan sonra birbirinden eğlenceli programlar ile akış devam ediyor. Akşam kuşağında ise en çok izlenen dram dizilerinden olan Anne dizisinin yeni bölümü ekranlarda olacak. Yine gözlerden yaşı eksik etmeyen dizide heyecanlı sahneler yaşanacak. Star TV’nin 30 Mayıs Pazartesi günü yayın akışı ile ilgili detaylar haberimizde.

Star TV yayın akışında bugün neler var? – 30 Mayıs Salı

Star TV’nin 30 Mayıs’a ait yayın akışı sabahın erken saatlerinde sat 06.45’te Bugün isimli program ile başlıyor. Dünya’da ve Türkiye’deki olayların konu alındığı bu programda dünyanın nabzı tutuluyor. Hemen ardından ise en çok izlenen günlük dizilerden olan Beni Affet dizisinin tekrar bölümü yayınlanacak. Ankaralı bir ailenin sırlarının konu alındığı dizinin bölümlerini izlemediyseniz bu saatte ekran başına geçmeye davet ediyoruz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 09.30’da ise Duymayan Kalmasın programı Star TV ekranlarında olacak. Magazin dünyasındaki ünlü isimler ile sohbet keyfini bu saatte çıkarabilirsiniz. Saat 12.00’da ise ekranların sevilen yerli dizilerinden birisinin tekrar bölümü yayınlanacak.

Saat 14.45’te ise en çok izlenen günlük dizilerden olan Beni Affet dizisinin yeni bölümü yayınlanacak. Ankara’da geçen dizide sırlar peş peşe yayılıyor ve bu sırlardan kaynaklanan olaylar anlatılıyor.

Saat 16.15’te ise Zuhal Topal’la isimli evlendirme programı ekranlarda olacak. Bekarların ve yeniden yuva kurmak isteyenlerin adresi olan bu program birçok adayın eşleşmesini sağlıyor. Saat 19.00’da ise Star Haber başlayacak. Dünya’da ve Türkiye’de yaşanan son gelişmeler bu saatte ekranlara gelecek.

Haberin Devamı

Akşam kuşağında ise en çok sevilen dram dizilerinden olan Anne dizisinin yeni bölümü ekranlara gelecek. Bu hafta 30. Bölümü yayınlanacak olan dizide yine heyecan doruk noktada olmaya devam ediyor. Cengiz’in Zeynep’i bir önceki bölümde kaçırması ile ortalık karışmışken Cengiz’in asıl niyeti de ortaya çıkmıştır. Sonunda Sinan Zeynep’e dair bir iz bulur fakat Sinan’ın karşılaştığı manzara hiç de iyi değildir.