Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 30 Mayıs Çarşamba

30 Mayıs Çarşamba gününe ait Star TV yayın akışı, sabahın ilk saatlerinde “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Ekranların sevilen renkli dizisinin son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrarını seyretmeyi unutmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Fetih 1453” adlı nefes kesen yerli sinema filmi karşınıza çıkıyor. Tarihin o asırlar geçmiş eski dönemlerini günümüzde yaşatan film ile akşamınızı çok daha heyecanlı bir atmosfere bürüyebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 30 Mayıs Çarşamba

Sabah saat 07:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Sevilen yerli dizinin son bölümünü seyredemediyseniz bu tekrarını keyifli şekilde ekranlarınız karşısından takip edebilirsiniz. Ardından 08:30’da “Beni Affet” adlı dizinin tekrar bölümü yayına çıkacak. Star ekranlarının sevilen dizisini hafta içi her gün Star ekranlarınızdan seyredebilirsiniz. 09:45’de “Adını Sen Koy” adlı bir diğer favori dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Sabah saatlerinde dizi keyfi yapmayı seviyorsanız bu iki favori diziyi keyif içinde seyrederek sabahınıza renk katabilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Sabah 11:00’da “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programı sizlerle oluyor. Gündemi meşgul eden tüm magazin olaylarını detaylı şekilde bu magazin programından seyredebileceksiniz. 13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programı yayın akışına başlayacak. Yıllardır kayıp olan ve cinayete kurban giden kişilerin yaşanmış hayat hikayelerini bu programdan seyredebilirsiniz. 16:00’da “Beni Affet” adlı dizinin yeni bölümü karşınıza çıkıyor. Sevilen dizinin yeni bölümünü izlerken hareketli bir gün ortası geçirebileceksiniz. 17:15’de “Adını Sen Koy” adlı dizinin yeni bölümü ekranlara dahil oluyor. Star ekranlarının bu renkli dizilerini hafta içi her gün seyrederek güzel anlara tanıklık edebilirsiniz.

Haberin Devamı

19:00’da “Star Haber” adlı akşam bülteni karşınıza çıkacak. Bültenden sağlık, yaşam, ekonomi, politika, siyaset ve emlak gibi tüm konu başlıklarına ait sıcak gelişmeleri seyredebileceksiniz. 20:00’da “Fetih 1453” adlı tarihi sinema filmi karşınıza çıkıyor. Heyecanı doruklara çıkartan film ile güzel ve renkli bir akşam sizleri bekliyor. 23:20’de “İstanbullu Gelin” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. 01:45’de “Halil Necipoğlu ile Ramazan Bereketi” adlı sahur vaktinde başlayan dini program ekranlara gelecek. 03:40’da “Fetih 1453” adlı yerli sinema filminin tekrar bölümü yayında olacak.