Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 30 Kasım Perşembe

30 Kasım Perşembe günü Star TV, 06:45’de başlayan “Bugün” adlı güncel yaşam programı ile yayın akışını başlatıyor. Haber dünyasına ait tüm gelişmeleri bir arada ele alan haber tadındaki program ile güne başlayabilir ve gündeme dair tüm merak edilenleri öğrenebilirsiniz. Celal Pir’in sunumu ile devam eden programı seyrederek güzel bir haber saati geçirebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Siyah İnci” adlı sevilen dizinin yepyeni bölümü yayın akışında yerini alıyor. Sürükleyici bir yeni bölüm daha sizlerle… Bazen hüzünlü bazen heyecan ve aksiyonu dolu anlarla devam eden diziyi seyretmeyi sakın unutmayın. Kanala at yayın akışı hakkında daha fazla bilgi almak için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 30 Kasım Perşembe

Sabah 06:45’de “Bugün” adlı güncel program ile gündeme dair tüm gelişmelerden ve olaylardan haberdar olabileceksiniz. Hemen ardından 08:30’da “Hayat Sırları” adlı sevilen dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Sevilen dizinin son bölümünü seyredemediyseniz sabah saatlerinde ekranlarınıza gelen bu tekrar bölümü ile merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11:00’da Cengiz Semercioğlu ve Seren Serengil ortaklığı ile sunulan magazin programı başlayacak. Canlı canlı yayın akışına geçen renkli magazin programını seyrederken magazin dünyasına ait tüm gelişmeleri öğrenebilme fırsatı elde edeceksiniz. Birbirinden değerli konukların katılımı ile gerçekleştirilen programda tüm gelişmeler masaya yatırılarak irdelenmeye ve yorumlanmaya devam ediyor. Sabahınızı renkli ve eğlenceli kılan magazin programı ile güzel bir TV saati geçirebilirsiniz.

13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programı sevenlerinin karşısına çıkıyor. Kayıplardan cinayet olaylarına kadar daha pek çok acıklı hayat öyküsü ele alınıyor ve güçlü muhabir kadrosu ile çözüme kavuşturulmaya çalışılıyor. Programın bitiminden hemen sonra da gün ortasının vazgeçilmez iki dizisi yepyeni bölümleri ile ekranlarınıza yansıyor. 15:30’da “Beni Affet” adlı sevilen dizi sizlerle olacak. Sürükleyici dizinin hemen ardından 17:15’de “Adını Sen Koy” adlı diğer dizi yayın akışına geçiyor. Sevilen yerli dizileri seyrederek gün ortanızı daha eğlenceli ve keyif verici hale dönüştürebilirsiniz.

Haberin Devamı

19:00’da “Star Haber” adlı haber bülteni ile gündeme dair sıcak gelişmeleri takip edebilir ve merak ettiklerinize cevap bulabilirsiniz. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye kadar uzanan pek çok konu alanındaki gelişmeler bir bir ekranlarınıza aktarılacak. 20:00’da “Siyah İnci” adlı yerli dizi ile eğlenceli ve heyecan dolu bir akşama hazır olun. Akşamınıza heyecan katan dizinin ardından 23:45’de “Ufak Tefek Cinayetler” adlı yerli dizinin tekrarı gelecek. 02:30’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizi, 04:40’da ise “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programının tekrarı ekranlardaki yerini alacak.

Haberin Devamı